SON DAKİKA
Hava Durumu

İnşaat Mühendisleri Kahvaltıda Bir Araya Geldi

İMO Bursa Şubesi Sosyal Komisyonu, inşaat mühendislerini kahvaltıda bir araya getirerek birlik ve paylaşımı arttırdı. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Atilla Erdem teşekkürlerini iletti. Sosyal Komisyon Başkanı Fırat Güzel etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 16:25
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
İnşaat Mühendisleri Kahvaltıda Bir Araya Geldi

İMO Bursa Şubesi Sosyal Komisyonu, meslektaşlar arasında birlikteliği ve paylaşımı arttırmak için meslektaşlarını kahvaltıda bir araya getirdi. Derebahçe’deki kahvaltıya inşaat mühendisleri aileleri ile birlikte katıldı. Yoğun iş temposundan kurtulup kahvaltıda buluşan inşaat mühendisleri bol bol sohbet etti.

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Atilla Erdem etkinliğe katılan üyelere teşekkür ederek, “İMO Bursa Şubesi Bursa’da kendini kabul ettirmiş ve öncü Oda olma özelliğini her zaman taşımıştır. 6 aylık dönemde Sosyal Komitelerimiz, Gençlik Komitemiz ve diğer komitelerimiz çok güzel çalışmalar yaptılar. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum. Yapacağımız yeni etkinliklerde de bir arada olmaya devam edelim ve sayımız artarak büyüsün. Sizler destek verdiğiniz sürece İMO Bursa, güzel işler başaracak. İMO Bursa Şubesi sizin yuvanız. Odamıza gelin, bizimle beraber olun, düşüncelerinizi bizimle paylaşın” dedi.

İMO Bursa Şubesi Sosyal Komisyon Başkanı Fırat Güzel ise inşaat mühendislerinin daha çok sosyalleşmesi ve bir araya gelmesi için etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.