SON DAKİKA
Hava Durumu

Dışişleri Bakanlığı: ‘ABD’deki tüm tarafları itidal ve sağduyuya davet ediyoruz’

Dışişleri Bakanlığı: “ABD Başkanlık seçimlerinin ardından yaşanan ve bugün Kongre binasının göstericiler tarafından basılması teşebbüsüne kadar varan iç gelişmeleri endişeyle takip ediyoruz. Dışişleri Bakanlığı’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada “ABD Başkanlık seçimlerinin ardından yaşanan ve bugün Kongre binasının göstericiler tarafından basılması teşebbüsüne kadar varan iç gelişmeleri endişeyle takip ediyoruz. ABD’deki tüm tarafları itidal ve sağduyuya

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2021 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Dışişleri Bakanlığı: ‘ABD’deki tüm tarafları itidal ve sağduyuya davet ediyoruz’

Dışişleri Bakanlığı: “ABD Başkanlık seçimlerinin ardından yaşanan ve bugün Kongre binasının göstericiler tarafından basılması teşebbüsüne kadar varan iç gelişmeleri endişeyle takip ediyoruz.

Dışişleri Bakanlığı’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada “ABD Başkanlık seçimlerinin ardından yaşanan ve bugün Kongre binasının göstericiler tarafından basılması teşebbüsüne kadar varan iç gelişmeleri endişeyle takip ediyoruz. ABD’deki tüm tarafları itidal ve sağduyuya davet ediyoruz. ABD’nin bu iç siyasi krizi olgunluk içinde aşacağına inanıyoruz. ABD’deki vatandaşlarımızın kalabalık mekanlar ve gösteri yapılan yerlerden uzak durmalarını tavsiye ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.