SON DAKİKA
Hava Durumu

PİYASA NASIL?

Reel olan sektör yani sahada üreten  sektör ve piyasa iyi durumda, ufak tefek şeylerin olması normal. Genel olarak görüntü güzel. Zor durumda olan sanal piyasa. Sanal pıyasa kapitalizmden kendini kurtaramıyor. Yani borsa, bankacılık, bitcoin, kur farkları, faizler, arabulucular dünyanın haline baktıkça geleceği parlak göremiyorlar. Yıllardır kolay kazanmayı alışkanlık haline getirmişlerin işleri iyi değil, iyi de

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2022 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
PİYASA NASIL?

Reel olan sektör yani sahada üreten  sektör ve piyasa iyi durumda, ufak tefek şeylerin olması normal. Genel olarak görüntü güzel.

Zor durumda olan sanal piyasa. Sanal pıyasa kapitalizmden kendini kurtaramıyor. Yani borsa, bankacılık, bitcoin, kur farkları, faizler, arabulucular dünyanın haline baktıkça geleceği parlak göremiyorlar. Yıllardır kolay kazanmayı alışkanlık haline getirmişlerin işleri iyi değil, iyi de olmayacak. Onun için derhal, doğru üretim alanlarına projeler koyalım ve pazarlamacılığı daha iyi yapabilmek için nerelerde pazar varsa oralarda fiili eğitim yapalım. Çünkü dünyadaki sanal sektörü çok zor günler bekliyor. Borsalar yıllardır acayip bir şekilde şişirilmiş ve patlamak üzereler. Süre diye soruyorsanız çok yakın, en geç Kasım ayı diyebilirim.

Şimdi dünyadaki olayları tam zamanında anlayabilmek ve yanılmamak için karışık kafalardan kurtulmamız icap ediyor.

Bu süreçte yapacağımız ilk iş, kendi farkındalığımızı biraz daha açarak dünyaya daha yukarıdan, kuşbakışı bakışla bakabilmeliyiz. Dünyada neler oluyor..!

Ayrıca yöneticilerimizinde yerli sektörümüzün iyi olduğunu, sanal sektörün sıkıntılı olduğunu, problemlerin oradan kaynaklandığını milletimize çok iyi anlatması icap ediyor. Durum budur, iç piyasada korkulacak bir şey yoktur. Çalışmaya, üretmeye devam.

Sadece iyiyiz edebiyatıyla olmaz, işte toplum mühendislerine burada da ihtiyaç var. Birileri bozacak, birileri de yapacak. Bu dünyanın her döneminde böyle olmuş, varsın onlar yıkmaya çalışsınlar, biz yapıcılar yapmaya daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Onlar bozmaya çalıştıkça ben de düzelteceğim diyebilmeliyiz.

Bizler dengeyi sağlayıcı role talip olduğumuzda gücün bize daha yakın olduğunu fark edeceğiz.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.