SON DAKİKA
Hava Durumu

ULUTEK’TE Melek yatırım ve işbirliği fırsaatları anlatıldı…

ULUTEK Teknopark tarafından firmalara melek yatırımcı ağı hakkında bilgilendirme yapıldı. Genel Müdür Prof. Dr. İrfan Karagöz, “Firmaların geleceğine katkı sağlamayı amaçlıyor, eğitim çalışmaları ile ULUTEK Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren firmaların arasındaki etkileşimi devamlı kılarak, sürekli gelişim sağlamayı hedefliyoruz” dedi. ULUTEK Teknopark, bünyesinde faaliyet gösteren firmaların, iş hayatlarında önlerini açacak ve katkı sağlayacak eğitimleri sürdürüyor. ULUTEK

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2021 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2021 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
ULUTEK’TE Melek yatırım ve işbirliği fırsaatları anlatıldı…

ULUTEK Teknopark tarafından firmalara melek yatırımcı ağı hakkında bilgilendirme yapıldı. Genel Müdür Prof. Dr. İrfan Karagöz, “Firmaların geleceğine katkı sağlamayı amaçlıyor, eğitim çalışmaları ile ULUTEK Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren firmaların arasındaki etkileşimi devamlı kılarak, sürekli gelişim sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

ULUTEK Teknopark, bünyesinde faaliyet gösteren firmaların, iş hayatlarında önlerini açacak ve katkı sağlayacak eğitimleri sürdürüyor. ULUTEK Teknopark ile Keiretsu Forum iş birliğinde düzenlenen Melek Yatırım Online Bilgilendirme Toplantısında firmalara melek yatırımcılık ve kurumsal işbirlikleri hakkında önemli detaylar paylaşıldı.

 ‘YATIRIM ALANLARININ SAYISI ARTSIN’

Açılış konuşmasını yapan ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, “Yatırım konusunda gelen sorular ve talepler nedeniyle firmalarımıza yol göstermek amacıyla yatırım temelinde Nisan ayında üç etkinlik organize ediyoruz, böylelikle ilkini gerçekleştirmiş olduk. Teknopark firmalarının önünü açacak, geleceklerine katkı sağlayacak çalışmaların her zaman destekçisiyiz. Firmalarımızın büyümesi bizi mutlu ediyor. Geçtiğimiz yıl da bölgemizden yatırım haberleri aldık, bölgemizde faaliyet gösteren 3 firmamıza 2020 yılında 6 Milyon Lira üzerinde yatırım söz konusu. Umuyorum, 2021 yılında da yatırım almaya hazırlanan firmalarımızdan çok güzel haberler alacağız. Keiretsu Forum’a desteklerinden dolayı katılımcılarımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘KURUMSAL İŞBİRLİKLERİ SAĞLIYORUZ’

Toplantıda girişimcilerin, melek yatırımcılar karşısında en çok dikkat etmesi gereken konulara değinen Keiretsu Forum Girişimci İlişkileri Direktörü Emir Uzunoğlu da sunumlarını nasıl etkili hale getirecekleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. Türkiye’deki girişimcilik ekosistemlerini ve yatırım istatistiklerini anlatan Uzunoğlu, “8 yılda 55 girişime 75 milyon TL tutarında yatırım yaparak Türkiye’nin en çok sayıda girişime yatırım yapan melek yatırımcı ağı olduk. Ulusal ve uluslararası kurumlarla işbirliği yaparak yatırımcılarımızı işbirliklerine teşvik ederek etkileşimi de sağlıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Hazine Müsteşarlığı tarafından akredite edilen melek yatırımcı ağlarından biriyiz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.