SON DAKİKA
Hava Durumu

12 NİSAN 2021 KOÇ BURCUNDA YENİAY

Güneş’in Koç burcuna girmesiyle başlayan yeni astrolojik yılın ilk yeniayı, 12 Nisan Pazartesi günü Ankara saatiyle 05:31’de gerçekleşiyor. Gökyüzünde Koç burcunda gezegen toplaşmasının olduğu bir zamana gelen yeniayın yükselen burcu da Koç. Dolayısıyla yükselen Koç, Güneş Koç ve Ay burcu Koç olanlar çok fazla etki alacaklar bu yeniaydan. Diğer burçlar ise, yükselenlerine ve haritalarındaki diğer

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2021 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2021 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Güneş’in Koç burcuna girmesiyle başlayan yeni astrolojik yılın ilk yeniayı, 12 Nisan Pazartesi günü Ankara saatiyle 05:31’de gerçekleşiyor.

Gökyüzünde Koç burcunda gezegen toplaşmasının olduğu bir zamana gelen yeniayın yükselen burcu da Koç. Dolayısıyla yükselen Koç, Güneş Koç ve Ay burcu Koç olanlar çok fazla etki alacaklar bu yeniaydan. Diğer burçlar ise, yükselenlerine ve haritalarındaki diğer özel astrolojik durumlara göre etki alabilirler.

Uzun zamandır üzerimizde olan rehavet ve belirsizlik duygusu, 20 Mart’taki Güneş Koç geçişiyle beraber bir çeşit için için kaynama ve yeni adımlar atma isteğine dönüştü. Ancak bunun için uygun zamanlama ancak bu hafta başından beri etkin olmaya başladı.

Eminim ki, bu hafta başından beri projelerini sunmaya başlayan bir sürü kişi duyuyorsunuzdur çevrenizde.

Ama bu başlangıç yapma vurgusu, kişisel haritalarınıza özel durumlar olmadığı müddetçe, asıl 12 Nisan’daki Koç yeniayıyla birlikte daha etkili olmaya başlayacak!

Ancak yeniaydaki abartılı Koç vurgusu; yeni başlangıçlar yapmak isterken gereğinden fazla aceleci hareket etmeye, düşünmeden olmadık riskler almaya, abartılı marjinal tavırlar sergilemeye, anlık kavga ve tartışmalara kolayca girmeye, kendi istekleri için diğer insanları ezip geçmeye ya onları manipüle etmeye meyilli olunacağını gösteriyor.

Ne konuda başlangıç yapacaksanız yapın, bu söylediğim konulara dikkat edin bu yeniayda. Keskin sirke küpüne zarar!

Bir de ne konuda başlangıç yapacaksanız yapın; odağınızda bilgi, eğitim ve insanlara hizmet önceliğiniz olsun mutlaka. Para, ana hedefiniz olmasın. Yoksa bırakın kazanç elde etmeyi, düşündüğünüzün ötesinde bir parasal kaybınız olabilir!

Para demişken, yapılan spekülatif yatırımların sonucu düşünüldüğü gibi gerçekleşmeyecektir ay sonuna kadar. Ekonomi yönetiminin spekülatif yatırımlara yönelik alacağı yeni bazı kararlardan kaynaklı olarak; pek çok kişi yatırımdan para kazanayım derken daha da batabilir.

Yeniaydaki önemli etkilerden biri de pek çok kişinin (özellikle yükselen Yay’ların ve yükselen İkizler’in) bebek yapma isteğini coşturma ihtimalinin yüksek olması. Ya da çocuklarıyla ilgili yeni gündemlerinin olma ihtimalinin olması

12-14 Nisan arasında yeniay etkisi çok baskın ve 13 Nisan Ramazan ayının ilk gününe denk geliyor. Bu günlerde bazı illerimizde, bazı muhafazakar kişilerin diğer insanlara inançlar üzerinden dayatmalarda bulunmaya çalışması söz konusu olabilir. Herkesin kendi maneviyatının inancının onun özeli olduğunu unutmadan davranmaya çalışın lütfen!

Yeniayın etkisiyle yükselen Koç ve yükselen Yay’ların bazı arkadaşlıkları; iftira ve yalanlar yüzünden yaşanması muhtemel kavga ve tartışmalar yüzünden bozulabilir.

Koç yeniayının Corona vakalarındaki patlamayı daha da coşturacağını düşünüyorum. Yeniayla beraber sosyalleşmeye çalışmanın bedeli çok ağır olacaktır. Bu sebeple hükümet, özellikle gıda sektörü ve çocuklarla ilgili yeni kısıtlama tedbirleri getirmek isteyebilir.

Pandemiden kaynaklı olarak kısıtlama halinde olsa da spor konusunda bazı yeni başlangıçların yapılacağını veya kararların alınacağını düşünüyorum bu yeniayda.

Özellikle Ankara’nın doğusu ve Erzincan arasında, ekolojiyi ve atmosferi etkisi altına alacak şimşekler söz konusu olabilir. Sismik hareketler meydana gelebilir yeniayın etkisiyle.

Yeniayın yukarıda bahsettiğim dürtüsel etkilerine rağmen; çevrelerinde ne kadar zorlayıcı olaylar olsun insanların yararına işler yapan ve maneviyatı unutmayan kişiler, Allah’ın destekleyici elini sırtlarında hissederek korunduklarını görecekler ve Koç yeniayından olumsuz etki almayacaklardır…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.