SON DAKİKA
Hava Durumu

15-21 KASIM HAFTASININ ASTROLOJİK ETKİLERİ

Bu hafta boyunca gökyüzünde pek çok aktif görünüm oluşacak. Ama haftanın en önemli olayı 19 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması. Bu yazımda Ay tutulmasının etkilerine girmeyeceğim. Onun için sizlere ayrı bir video hazırlıyorum. 1-2 güne kanalıma yüklemiş olacağım. Hafta boyunca etkili olacak görünümlere geldiğimizde: Ortaklaşa bir ticari kazanımın içindeyseniz ya da eşinizle ortak bir

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2021 07:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2021 07:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bu hafta boyunca gökyüzünde pek çok aktif görünüm oluşacak. Ama haftanın en önemli olayı 19 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması.

Bu yazımda Ay tutulmasının etkilerine girmeyeceğim. Onun için sizlere ayrı bir video hazırlıyorum. 1-2 güne kanalıma yüklemiş olacağım.

Hafta boyunca etkili olacak görünümlere geldiğimizde:

Ortaklaşa bir ticari kazanımın içindeyseniz ya da eşinizle ortak bir geliri paylaşıyorsanız; bu hafta pek çoğunuzun ana gündemi, ortak gelirleriniz ve bu gelirlerin yönetimi konusu olacaktır. Özellikle ortaklaşa gelirlerin yönetimi konusunda kendi bildiğinizin doğru olduğunda ısrar edebilirsiniz pek çoğunuz. Ayrıca cinsellik ve okült konular da ısrarcı davranacağınız diğer konular olabilir.

Bu hafta da ani kazalara karşı temkinli olmak gerekiyor. Çünkü önceki haftaki görünümlere ilaveten dikkatsizliği arttıran gökyüzü görünümleri de aktifleşiyor bu hafta. Müthiş bir enerji patlaması var herkeste bu aralar ve olası kazaların sebebi bu enerjinin verebileceği ölçüsüz hareketler aslında. Kemik kırılmaları, incinmeler, trafik kazaları ve iş kazaları gibi konulara bu hafta da son 2 haftadır olduğu gibi dikkat etmelisiniz.

Aynı enerji patlaması hem sinirsel gerilimi, kavga ve tartışmalara olan meyili arttıracak, hem de kafanızın içinde olmadık garip fikirlerin şimşek gibi çakmasına sebep olmaya devam edecektir bu hafta. Üstelik bu fikirler sürekli bir değişkenlik halinde olacağı için, fikirlerinizin hızlıca hayata geçeceğine kendinizi inandıracak kadar disiplinsiz, egoist ve iyimser davranışlar içinde olabilirsiniz. Bu da özellikle 15-19 Kasım arasında kalabalık gruplarda insanlar arasında anlaşılamamanıza sebep olabilir.

Bu hafta sezgisel algılayışınız son 2 haftadır olduğu gibi oldukça yüksek olacaktır. Şifa, meditasyon, yoga gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Hatta hafta boyunca, karşınızdaki insanların kafasından geçenleri okuyacak kadar bir algı artışı (telepati) yaşayabilirsiniz. Artan hayal gücünüz sanatsal ilhamlarınız yükselmesini sağlayabilir ve sanatsal merakınız da artabilir bu hafta.

İnatçılıktan vazgeçip, sezgilerinizin de sizi yönlendirmesine izin verirseniz; hayatınızda olumsuz tezahür eden pek çok konuda dönüşebilmek ve maddi sorunlarınıza çözüm bulmak adına adımlar atabilirsiniz bu hafta.

Değerli metaller, döviz ve bazı kripto paralardaki artış bu hafta da devam edecek gibi görünüyor. Spekülasyonlar yoluyla ani gelir elde eden çok fazla kişi olacaktır bu yüzden. Ancak üretim yapan sektörlerden bu artışın olumsuz etkileyeceği pek çok işyeri olmaya devam edecek gibi de duruyor.

Bu hafta boyunca; hazır zihninizde ilginç fikir patlamalarının gerçekleşmesine destek atan bir gökyüzü varken, sakin ve ölçülü de hareket ederek, mevcut bu ortamı fırsata çevirebilecek iş fikirleri yaratabilirsiniz. Ancak bu fikirlerinizi devreye almak için önümüzdeki haftayı beklemeniz daha faydalı olacaktır ????

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.