SON DAKİKA
Hava Durumu

2022 YILINDA DÜNYAYI NELER BEKLİYOR OLABİLİR-2

20 MART – 21 HAZİRAN ARASI Bu dönemde; 14 Nisan’da Lilith Yengeç geçişi olacak ve yılın sonuna kadar sürecek. Aile, yuva ve vatan konularını yılın sonuna kadar hasara uğratacak görünümlerden biri de bu. 30 Nisan’da Boğa burcunda yılın ilk parçalı Güneş tutulması olacak.  Etkisini yılın bu çeyreğinde göstereceğini sanmıyorum. Ama özellikle Moskova, Kazakistan ve İran’ı

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2021 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2021 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

20 MART – 21 HAZİRAN ARASI

Bu dönemde; 14 Nisan’da Lilith Yengeç geçişi olacak ve yılın sonuna kadar sürecek. Aile, yuva ve vatan konularını yılın sonuna kadar hasara uğratacak görünümlerden biri de bu. 30 Nisan’da Boğa burcunda yılın ilk parçalı Güneş tutulması olacak.  Etkisini yılın bu çeyreğinde göstereceğini sanmıyorum. Ama özellikle Moskova, Kazakistan ve İran’ı kapsayan bölgeyi çok fazla etkisi altına alacak gibi görünüyor. 10 Mayıs-3 Haziran arasında, İkizler’de başlayıp Boğa burcunda sonlanacak bir Merkür retrosu olacak. Yine 10 Mayıs’ta Jüpiter de Koç burcuna geçecek. 5 Haziran’da ise Satürn retrosu başlayacak. 26 Mayıs’ta da Akrep burcunda yılın ilk tam Ay tutulması var. Bu tutulmanın da yılın bu çeyreğinde etkisini göstereceğini sanmıyorum.

Yılın ikinci çeyreğinde gerçekleşecek her iki tutulmanın da en önemli etkileri; tüm insanlığın hayat rutinlerini kökünden değiştirecek olaylara gebe olmaları…

Yılın bu döneminde; çalışma hayatında ve ticarette ekonomik sıkışma sonrası belirsizlikler devam ederken, dünya çapında bankaları sıkıntıya sokacak durumlar (hatta banka batışları) meydana gelebilir ve Haziran ayı başlarında, dünya çapında Bitcoin’i ana para birimi kabul etme durumu söz konusu olabilir. Kâğıt paraların bu dönemde adım adım tedavülden kalkmaya başlayacağını ve dünyadaki her şeyin ederinin Bitcoin’e endekslenmeye başlayacağını düşünüyorum açıkçası.

Hatırlarsanız 2020 yılının sonunda 2021 yılı için çektiğim videoda, dünya çapında Bitcoin’e geçiş 2022’de ve birdenbire olabilir demiştim. İşte bunun olacağı tarihin yılın bu çeyreği olacağını düşünüyorum. Ekonomistlerin de uzun süredir söylediği parasal devrim bence bu çeyrekte başlayacak ve bu devrimin getirdiği sistem değişimi 2022 yılının sonuna kadar da aktif olacak.

Yılın ilk çeyreğinde başlayan sosyoekonomik patlama, yılın ikinci çeyreğinde giderek hızlanacak bence. Üstüne parayla ilgili bu bahsettiğim olası değişimler; yılın ilk çeyreğini anlatırken bahsettiğim gibi, çeşitli ülkelerdeki devlet başkanlarının devrilme sürecini de başlatacak diye düşünüyorum.

Dini konulara dair yılın ilk çeyreğinde artan ilgi, pek çok kişiyi gerçeklikten koparabilir. Hatta; antik bazı mistik dinlerin ya da inançların yeni ve evrime uğramış muhafazakâr versiyonlarının, yeni dinler ya da tarikatlar şeklinde türediğini gözlemleyebiliriz bu dönemde. Daha önceki bazı videolarımda da bahsettiğim gibi; yeni Mehdi’ler, sahte dinlerin ve peygamberlerin de bu dönemde mantar gibi çoğalacağı düşüncesindeyim. Özellikle 2000 yılı sonrası doğmuş kristal çocukları çok iyi korumak gerekiyor bu tip beyin yıkayıcı durumlara karşı bu yıl.

Şimdi söyleyeceğim belki size çok ütopik gelecek ???? Mayıs-Haziran aylarında; suyun altında antik çağlarda düşmüş bir uzay gemisinin kalıntıları bulunabilir diye düşünüyorum. Ya da suyun altında yeni bir maden yatağı, yer altı zenginliği gibi bir şey keşfedilecek olabilir. Bunların bulunması muhtemel bölge ise; Pasifik Okyanusu’nun güneyinde Antartika’ya yakın olan bir bölge ya da Güney Atlantik Okyanusu’nda Arjantin’in Güney Doğu’su ile Antartika arasında kalan bölge olabilir. Antartika buzullarının erimesi bunun sebebi olabilir hatta.

Ayrıca yılın ikinci çeyreğinde; biyolojik silah olması muhtemel ve daha çok çocukları etkileyecek olan yeni bir ateşli salgın hastalık da tekrar gündemimiz olabilir maalesef.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.