SON DAKİKA
Hava Durumu

2022 YILINDA TÜRKİYE’Yİ NELER BEKLİYOR OLABİLİR

Tüm dünyada olduğu gibi, yılın son çeyreği ülkemiz açısından da oldukça hareketli. Dünya çapındaki iklim değişiklikleri sebebiyle uygulanmaya başlanan çevreci politikalar, yapmış olduğumuz uluslararası anlaşmalar sebebiyle bizleri de bazı bunlara uymak zorunda bırakabilir. Eylül ayından itibaren uygulanmaya başlayacağını muhtemel gördüğüm yeni kemer sıkma politikaları, Eylül ayı sonlarına doğru halkın yeni ekonomi yönetimini çok sert ve

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2021 06:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2021 06:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Tüm dünyada olduğu gibi, yılın son çeyreği ülkemiz açısından da oldukça hareketli. Dünya çapındaki iklim değişiklikleri sebebiyle uygulanmaya başlanan çevreci politikalar, yapmış olduğumuz uluslararası anlaşmalar sebebiyle bizleri de bazı bunlara uymak zorunda bırakabilir. Eylül ayından itibaren uygulanmaya başlayacağını muhtemel gördüğüm yeni kemer sıkma politikaları, Eylül ayı sonlarına doğru halkın yeni ekonomi yönetimini çok sert ve saldırganca eleştirmesine sebep olabilir.

25 Ekim’de Akrep burcunda bir Güneş tutulması olacak. Bu tutulma sonrasında ülkedeki ekonomik durumun halen belirsizlikte kalması, uluslararası gıda politikalarına uymak zorunda kalmaktan kaynaklı olarak taze gıdaya ulaşmakta zorlanma, özellikle tarım ve hayvancılık gibi konusunda geçmişte yapılan hataların bedelinin ne olduğunun ortaya çıkması gibi etkiler var Kasım ayında. Bu durum ekonomi yönetimine çok ciddi kan kaybettirecek gibi görünüyor.

Yine çocukları etkileyen salgın hastalıklar ve önceki çeyreklerde çocuklarla ilgili olarak bahsetmiş olduğum olası olumsuzluklar, bu sorunların masaya yatırılmasına sebep olabilir Kasım ayında.

2022 yılında dünyayı etkilemesi muhtemel olaylardan bahsederken, 8 Kasım’da Boğa burcunda çok sert bir Ay tutulması meydana gelecek demiştim. Bu tutulma ülkemize oldukça sert bir deprem getirebilir Kasım sonu ve sonrasında.

Bu tutulmanın dünya çapında bir savaş vurgusunu da getirebileceğinden bahsetmiştim hatırlarsanız. Tutulma Rusya’ya çok fazla etki yapacak. Olası bir savaş vurgusu Rusya tarafından başlatılabilir gibi görünüyor. Bizler de 23 Aralık sonrasında buna dahil olabiliriz ülke olarak maalesef. Bizi buna zorlaması muhtemel sebep, daha önce imzalamış olduğumuz uluslararası ülke protokolleri olabilir.

2022 yılı incelememi yaparken ülkemiz açısından gördüğüm en net vurgu yaptığımız uluslararası anlaşmaların bizi özellikle savaş konusunda ne kadar zorlayabileceği ve içinde olmamamız gereken yerlere sürükleyebileceğiydi.

Umarım bir lokma ekmeğe muhtaç hiçbir vatandaşımız olmaz, umarım deprem olmaz, umarım savaş çıkmaz, umarım biz de içinde yer almayız.

2022 yılını sağ salim atlatabilmemiz için neler mümkün…

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.