SON DAKİKA
Hava Durumu

21-27 MART HAFTASININ ETKİLERİ

Pazar günü gerçekleşen Güneş Koç geçişiyle beraber yeni bir astrolojik yılın ilk Pazartesi’ni bu hafta yaşayacağız. Hafta boyunca Ay Akrep, Yay, Oğlak ve Kova burçlarında arz-ı endam edecek. Herhangi bir yeniay ya da dolunayın olmadığı bu haftayı, Pazar günü gerçekleşecek Merkür Koç geçişiyle kapatacağız. Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle beraber pek çok kişi, hayatında yeni bir

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2022 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2022 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
21-27 MART HAFTASININ ETKİLERİ

Pazar günü gerçekleşen Güneş Koç geçişiyle beraber yeni bir astrolojik yılın ilk Pazartesi’ni bu hafta yaşayacağız. Hafta boyunca Ay Akrep, Yay, Oğlak ve Kova burçlarında arz-ı endam edecek. Herhangi bir yeniay ya da dolunayın olmadığı bu haftayı, Pazar günü gerçekleşecek Merkür Koç geçişiyle kapatacağız.

Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle beraber pek çok kişi, hayatında yeni bir başlangıç yapmak, geçmişin üzerinde bıraktığı derin izlerden kurtulmak ve şifa bulmak isteyecek. Pazartesi-Salı günleri özellikle karmik yüklerinden ve atasal aktarımlarından kurtulmak için spiritüel şifa öğretilerinden faydalanmak isteyenler çok olacaktır. Gökyüzü de bu konularda başlangıçlar yapmak adına oldukça müsait.

Hayata daha materyalist bakan bazı kişiler ise, geçmişin izlerinden kurtulmayı maddesel anlamda şifa bulmak şeklinde değerlendirerek yatırımlara yönelmek isteyebilirler Pazartesi-Salı günleri. Hatta Çarşamba-Perşembe günleri bu konuda risk alabilecek ve iyimserliğin dozunu arttırarak, körlemesine yatırımlara girmek isteyenler çok da olabilir. Bu iki gün piyasalarda alım-satım işlemlerinde ciddi bir artış olacağını öngörüyorum.

Yeri gelmişken yatırımların bu haftaki durumuna da gireyim. Çünkü bu hafta pek çok kişi yatırım için yanıp tutuşacak gibi görünüyor ????

Dolarda Cuma gününe kadar fısıltı gazetesinin ve manipülatif konuşmaların bol bol döneceği bu hafta, sinsi bir oynaklık (minik iniş-çıkışlar) sürecini getirebilir. Ancak Cuma-Cumartesi gününden itibaren uluslararası politikayı ilgilendiren bir durum sebebiyle, dolardaki fiyatın daha net bir çizgiye oturacağını düşünüyorum.

Hafta boyunca altının da ons anlamında ufak ufak yükselmeye başlayacağını, ancak dolara olan bağımlılığı sebebiyle; Cuma-Cumartesi’ye kadar gram fiyatının pek kestirilemeyecek minik iniş çıkışlar yapacağını düşünüyorum. Cuma-Cumartesi sonrası ise gram fiyatındaki yükselişinde bir hızlanma olabilir.

Bu hafta gümüşün de yükselmeye başlayacağını ve bu sebeple piyasalardaki işlem hacminde bir artış olacağını düşünmekteyim. Hatta Cuma-Cumartesi gününe gelindiğinde ani sıçramalar yapabilir ve fiyat olarak daha önce çıktığı seviyelere yaklaşmaya başlayabilir.

Bitcoin’de ise yurtdışında meydana gelen bir konu veya uluslararası politikayla alakalı bir durum yüzünden USDT anlamında bir düşüş meydana gelmesi ihtimali söz konusu olabilir haftasonuna doğru.

Yeri gelmişken hatırlatayım. Bu yazdıklarım birer yatırım tavsiyesi değildir. Zaten rakamsal anlamdaki tahmini astrolojiyle yapma şansım yok. Bana özelden rakam ve yatırım tavsiyesi sormamanızı rica ediyorum şimdiden.

Gelelim Pazar günü gerçekleşecek Merkür Koç geçişinin etkilerine…

27 Mart Pazar günü öğleden önce gerçekleşecek Merkür Koç geçişi, 11 Nisan’a kadar sürecek olan bir dönem. Bu sebeple az sonra anlatacağım özet etkilerini 27 Mart-11 Nisan arasında gösterecektir.

Merkür Koç seyri boyunca en aktif etkilerden bir tanesi, ülkemizin uluslararası arenadaki statüsünü etkileyecek olan durumlar. Zaten Merkür Koç seyrinde uluslarası protokoller, adalet, politikacılar, hem iktidar hem de muhalefet açısından aktif bir politika gündemi söz konusu. İthalat ve ihracatta da dolar kuru ve mevcut ekonomik sıkışma sebebiyle halkın kemerleri daha da sıkmak zorunda kalacağını söylemek mümkün. Ayrıca sosyal medya üzerinden yayılan yalan yanlış bilgilere karşı da dikkat edilmesi gereken bir dönem. Çünkü halkın yaşadığı maddi sıkışma sebebiyle sosyal adalet ve eşitlik konusunda çok daha hassas olabileceği bu dönemde, kitlesel olaylar gözlemlenebilir. 18 Mart’ta yaşadığımız Başak dolunayında bahsettiğim ve çocukları etkileyen salgın hastalık vurgusu Merkür Koç geçişinde de aktif. Zaten dolunayın da minimum Mart sonuna kadar etki göstereceğini biliyoruz. Bir şekilde çocukları etkileyecek, zehirlenme ve ateşle seyredecek salgın hastalıklara karşı dikkat etmemiz gerekebilir bu dönemde. Ayrıca işin içinde ateşin olduğu doğa olayları ya da kitlesel olaylar gündemimiz olabilir. Göçmenleri taşıyan bir geminin denizin üzerinde yanması ya da bir gemi kazası meydana gelmesi söz konusu olabilir. Yakın zamanda çektiğim videolarımda da bahsetmiş olduğum gibi, özellikle Batı Karadeniz’le Marmara’nın karada birleştiği yerlerin Karadeniz’deki açıkları bu konuda yine öne çıkıyor.

Astrolojik anlamda okumasını yaptığım bu potansiyellerin gerçekleşmemesini umarak, herkese iyi haftalar diliyorum.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.