SON DAKİKA
Hava Durumu

24 HAZİRAN OĞLAK DOLUNAYININ ETKİLERİ

24 Haziran Perşembe günü, Ankara saatiyle 21:40’ta, Oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Merkür retrosunun henüz bittiği ve Oğlak burcundaki Plüton’un yükseldiği Oğlak yeniayında, Chiron ve Uranüs de çok aktif etkilere sahipler. Dolayısıyla; tüm açıklığıyla ortaya dökülen kollektif olaylar ve bitişler oldukça baskın bu dolunayda. Pek çok büyük şirketin, yöneticinin, kısacası otorite ve güç sahibi

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2021 07:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2021 07:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

24 Haziran Perşembe günü, Ankara saatiyle 21:40’ta, Oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Merkür retrosunun henüz bittiği ve Oğlak burcundaki Plüton’un yükseldiği Oğlak yeniayında, Chiron ve Uranüs de çok aktif etkilere sahipler. Dolayısıyla; tüm açıklığıyla ortaya dökülen kollektif olaylar ve bitişler oldukça baskın bu dolunayda.

Pek çok büyük şirketin, yöneticinin, kısacası otorite ve güç sahibi pek çok kişinin pandemi kaynaklı yaşadığı parasal sıkıntıları ve büyük şirket batışlarını bu dolunayla beraber daha da sık duymaya başlayabiliriz. Özellikle ortak yapısına sahip aile şirketleri açısından oldukça zorlayıcı bir dönem başlıyor anlayacağınız.

Zaten genel anlamda para akışına dair zorlayıcı etkiler mevcut.  Pandeminin getirdiği ekonomik darboğazın sonuçları daha da belirginleşecektir bu dolunayla beraber.

Aslı astarı olmayan yatırım tavsiyelerine servet kazanmak uğruna uyarak, özellikle kripto para konusunda yanlış yatırımlara girip kaybeden pek çok kişinin haberlerini almaya başlarız bu dolunayla beraber.

Oğlak dolunayı evlilikleri ve uzun süreli ilişkileri de büyük zorlanma ve dönüşümlere itecek gibi görünüyor. Evliliklerde birbirine baskın gelmek amaçlı olarak girilen ego savaşları, senin paran-benim param kavgaları, aşırı anaçlık ve vericilik maskesiyle veya çocukları kullanarak partnere uygulanmış olan manipülasyonlar artık bir işe yaramayacak gibi.

Sevginin olmadığı, birbirine saygı duymayan ve birbirinin özdeğerini aşağı çeken evliliklerde, çocukların fazlasıyla etkileneceği bitişlere ve karmik hesaplaşmalara gebe bir dolunay var karşımızda anlayacağınız.

Gerçekten birbirini seven ve birbirinin egosunu destekleyen evlilikler için, mevcut sorunlarını sevecenlikle çözmek ve adına bir şifa etkisine sahip olan bu dolunay; gökyüzünün verdiği bu şansı kullanabilenler için olumlu etkilere sahip elbette.

Ancak evliliğinizle olan sorunlarla başa çıkmaya çalışırken, sonu nereye giderse gitsin, başka insanların size söylediği yanıltıcı sözlere asla prim vermemelisiniz. Partneriniz hakkında size söylenen bilgilerde doğruluk payı olmayabileceğinin farkında olarak, aranızdaki ilişkiyi kendi perspektifinize göre değerlendirmeyi sakın unutmayın!

Ülkemiz bu dolunaydan ziyadesiyle etkileniyor. Diplomaside yer alan bazı kişilerin işledikleri suçlar ortaya serilmeye başlayabilir bu dolunayla beraber. Gücünü kaybetmek istemeyen bu kişiler, medya aracılığıyla ekonomi ve yatırımlar konusunda diğer insanları yanlış bilgilendirmeye çalışsalar da, gelecek tepkilere engel olamayacak ve mevcut güçlerini kaybetmeye başlayacaklar gibi görünüyor bu dolunayla beraber.

Özellikle Marmara’da, Erdek ve tam karşı kıyısı olan Tekirdağ’da hortumlar meydana gelebilir. Hortum etkisi Datça Marmaris’in arasındaki Ege denizi açıklarında da olası.

Hortumların etkisiyle, Marmara’daki müsilaj yayılımı daha artabilir. Bu yüzden toplum sağlığını etkileyecek yeni problemler meydana gelmeye başlayacağına dair bir uyarı da var Oğlak dolunayı haritasında. Pek çok akademisyenin bir süredir yazılı basında yaptığı açıklamalarda müsilajın olası sonuçlarından biri olarak gördüğü ve önemle uyardığı kolera tehlikesi aklıma geldi direkt.

Umarım olasılık olarak kalır bunların hepsi…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.