SON DAKİKA
Hava Durumu

3 günlük bebek ambulans uçakla tedavi için Bursa’ya getirildi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde takip edilen 3 günlük bebek, özellikli bir ameliyat için Sağlık Bakanlığı uçak ambulansı ile Bursa’ya getirildi. Van’da 3 gün önce dünyaya gelen bebeğin doğuştan anomali nedeniyle ameliyat olması gerekince, Sağlık Bakanlığı ile irtibata geçildi. Yapılan araştırma sonucunda bebeğin tedavisinin Bursa’da gerçekleştirebileceği öğrenilince, uçak ambulans hazırlandı. Bebek, uçak ambulans ile Van’dan alınarak,

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2021 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2021 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
3 günlük bebek ambulans uçakla tedavi için Bursa’ya getirildi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde takip edilen 3 günlük bebek, özellikli bir ameliyat için Sağlık Bakanlığı uçak ambulansı ile Bursa’ya getirildi.
Van’da 3 gün önce dünyaya gelen bebeğin doğuştan anomali nedeniyle ameliyat olması gerekince, Sağlık Bakanlığı ile irtibata geçildi. Yapılan araştırma sonucunda bebeğin tedavisinin Bursa’da gerçekleştirebileceği öğrenilince, uçak ambulans hazırlandı. Bebek, uçak ambulans ile Van’dan alınarak, Yenişehir Havalimanı’na getirildi. Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 112 ekibince havalimanından alınan bebek, yenidoğan ambulansı ile Uludağ Üniversitesi’ne nakledildi.
Bebeğin burada tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.