SON DAKİKA
Hava Durumu

30 ARALIK 2020 YENGEÇ DOLUNAYI

Bize getirdikleriyle içimizi bayan 2020 yılını, 30 Aralık günü, Bursa saatiyle 06:28’de Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunayla kapatıyoruz. Etkisini Pazartesi akşamından itibaren hissettirmeye başlayacak olan dolunay anında Yay burcu yükseliyor. İyimser düşünme ve bu yüzden bazı gerçekleri görememe dolunayın ana gündemini oluşturuyor. Maddi geleceği için gerçekçi düşündüğünü sanan ve garantici davranmak isteyen pek çok kişi; ailesi,

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2020 19:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2020 19:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bize getirdikleriyle içimizi bayan 2020 yılını, 30 Aralık günü, Bursa saatiyle 06:28’de Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunayla kapatıyoruz. Etkisini Pazartesi akşamından itibaren hissettirmeye başlayacak olan dolunay anında Yay burcu yükseliyor.

İyimser düşünme ve bu yüzden bazı gerçekleri görememe dolunayın ana gündemini oluşturuyor. Maddi geleceği için gerçekçi düşündüğünü sanan ve garantici davranmak isteyen pek çok kişi; ailesi, evliliği ve ticari iş ortaklıkları ile ilgili bazı kararlar verebilir. Bitirilen evlilikler ve iş ortaklıkları çok duyacağız dolunay etkisiyle.

Pek çok kişi, ekonomideki global çöküş sebebiyle belirsizliğe düşen maddi durumunu iyileştirmek adına; kısa yoldan zengin olacağına inandığı ani ve yanlış yatırımlara girebilir. İyimserliğini kullanan insanlar tarafından dolandırılan çok kişi de olacaktır dolunayın olduğu hafta.

Tam da yılbaşı öncesinde herkesin iyimser beklentileri olduğundan; dolunayın etkisiyle, pek çok kişi özellikle internet üzerinden oynanan her tür şans oyununa para yatırmak isteyecektir. Ancak beklenilen kazanımların yerini büyük kayıpların alma olasılığı oldukça yüksek dolunayın etkisiyle!

Corona yayılımı bu dolunayda da artarak devam edecek gibi görünüyor. İnsanlardaki iyimser ve biraz da umursamaz hava bunun ana sebeplerinden biri olmaya devam edecek gibi. Hem ekonomik sebepler hem de Corona tedbirlerine uymak istemeyen bazı kişiler yüzünden sokaklarda insanlar arasında kavgalar çıkabilir yılbaşı civarındaki birkaç gün.

Bence bu dolunayın tam da yılın kapanışında olması çok manidar! Dolunay etkisiyle aceleci ve yanlış yatırımlara girmek yerine bilgiye yatırım yapan, mevcut işi ve projelerine her şeye rağmen sarılan, tembellik etmeyen, iş ahlâkından ve dürüstlüğünden taviz vermeyen pek çok kişi; 2021 yılında emeğinin ödüllendirildiğini görebilir. Zaten 2021 yılıyla beraber 2023’a kadar bir sürü yeni sektör ve yeni zengin türeyecek. Belki de bu dolunayla birlikte alacağınız ve sonrasında uygulamaya başlayacağınız kararlarla, siz de onlardan biri olabilirsiniz, kim bilir? ????

2021 yılıyla beraber toplum olarak daha farkındalıklı, gerçekçi ve mantıklı olabilmemiz için neler mümkün? Bundan daha iyi nasıl olur? POC&POD

Herkese mutlu bir yıl dilerim. Sevgilerimle ????

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.