SON DAKİKA
Hava Durumu

5 kilometrelik kovalamaca pahalıya patladı

Bursa’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp, kaçan şahıs 5 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı. Saat 03.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesinde devriye görevindeki polis ekibi,şüpheli bir şahısı durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan Sercan K.,(23) kaçmaya başladı. Şahıs Gaziakdemir mahallesine bağlı Merinos Caddesi’ne dönerek kaçmaya devam etti. Polis ekiplerini peşine takan Sercan K., Sakalar sokak üzerine çıkıp, kaçmaya

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2021 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2021 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
5 kilometrelik kovalamaca pahalıya patladı

Bursa’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp, kaçan şahıs 5 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı.
Saat 03.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesinde devriye görevindeki polis ekibi,şüpheli bir şahısı durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan Sercan K.,(23) kaçmaya başladı. Şahıs Gaziakdemir mahallesine bağlı Merinos Caddesi’ne dönerek kaçmaya devam etti. Polis ekiplerini peşine takan Sercan K., Sakalar sokak üzerine çıkıp, kaçmaya devam etti. Sokağı ablukaya alan ekipler daha sonra Sercan K.’yı bir evin bahçesinde kıskıvrak yakaladı.
Şahıs gözaltına alınarak Polis Merkezi’ne götürüldü. Ayrıca sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ile maske takmamaktan para cezası uygulandı. Diğer yandan şahsın yakın zamanda cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.