SON DAKİKA
Hava Durumu

6 EKİM TERAZİ YENİAYININ ETKİLERİ

6 Ekim Çarşamba günü, Ankara saatiyle 14:05’te Terazi burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yeniay anında Oğlak burcu yükseliyor. Chiron ve Mars etkisinin Terazi’deki Ay ve Güneş üzerindeki etkilerinin yoğun olduğu bu yeniay; en çok seyahatlere ve bu seyahatler esnasında meydana gelmesi muhtemel beklenmedik kazalara dikkat çekiyor. Bu kaza etkisi de oldukça baskın üstelik, özellikle yeniay

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2021 07:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2021 07:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

6 Ekim Çarşamba günü, Ankara saatiyle 14:05’te Terazi burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yeniay anında Oğlak burcu yükseliyor.

Chiron ve Mars etkisinin Terazi’deki Ay ve Güneş üzerindeki etkilerinin yoğun olduğu bu yeniay; en çok seyahatlere ve bu seyahatler esnasında meydana gelmesi muhtemel beklenmedik kazalara dikkat çekiyor. Bu kaza etkisi de oldukça baskın üstelik, özellikle yeniay ve sonrasındaki 2 gün!

Yeniay yükseleni Oğlak burcunun da etkisiyle; iş hayatındaki ticari ve maddi sorunlar konusunda yeni adımlar atmak isteyen pek çok kişinin, kafasından dinamik ve yaratıcı fikirlerin belireceğini ve bunun için çaba sarf etmek isteyeceklerini söyleyebiliriz.

Ancak ticaretin yöneticisi Merkür’ün anlaşma, sözleşmeler, hukuki konular ve adaletle ilgili Terazi burcunda halen retro olduğunu unutmayarak; yeni bir anlaşma ya da sözleşmeye imza atarken dikkat edilmesi gerektiğini tekrar hatırlatmak istiyorum. Bu dönemde büyük çabalar sarf ederek imza attığınız bir anlaşma, acele ettiğiniz için yaptığınız bir hata yüzünden, ancak araya hukuksal süreçlerin girmesiyle çözülecek bir noktaya gelebilir. Çünkü bir yandan da ağzını tutamayıp tartışmalara girmeyi coşturan görünümler var gökyüzünde. Ortaklaşa yapılacak her tür iş anlaşması açısından dikkatli olunması gereken bir dönem anlayacağınız!

Merkür retrosu halen devam ettiği için piyasalardaki para akışı ile ilgili belirsizlik etkisi de halen devam ediyor bu yeniayda. Bu yüzden pek çok kişi, en azından spekülatif yatırım araçlarına yükleneyim mantığı yürütebilir ve risk almayı seçebilir. Ancak bu dönemde çok da fazla yalan yanlış spekülasyon dönecek gibi görünüyor piyasalarda. Eğer paranızı bir yatırım aracında değerlendirecekseniz, sadece kendi iç sesinize güvenmenizi tavsiye ediyorum bu dönemde…

Terazi yeniayıyla beraber; okullardaki Corona vakalarında artış olabilir ve okullarda çocukların aşı olması ile ilgili zorlamalar arttırılabilir. Bu yüzden aileler çok sert tepki verebilirler.

İlişki ve evliliklerde de bir çeşit kendini kanıtlama vurgusu söz konusu bu yeniayda. Ama yine de ani boşanma kararı alan çok kişi olacak gibi görünüyor bu ay sonuna kadar.

Olumsuz etkilerine rağmen Terazi yeniayının bize vermeye çalıştığı ana ders; Terazi burcunun salon beyefendisi-hanımefendisi çizgisinden çıkmadan, hakkınızı aramayı başarabilmenin en büyük erdem olacağı yönünde. Bunu yapamayanlar gerek iş gerekse gönül ilişkilerinde sorun yaşamaktan kurtulamayacaklar gibi görünüyor…

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.