SON DAKİKA
Hava Durumu

VENÜS OĞLAK GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Venüs, dün akşam saatlerinde Oğlak burcuna geçti. 1 Şubat’ta tamamlanacak olan Venüs Oğlak geçişi, Venüs’ün aşkla ilgili olan yönünden çok, parayla ilgili olan yönünü öne çıkaracak olan bir geçiş. Yani aşk meşk yerine parayı ana gündemimiz yapması oldukça muhtemel. Venüs’ün Oğlak’taki yolculuğu boyunca diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere göre bu dönemi değerlendirdiğimizde; 8-19 Ocak arasında =>

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2021 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2021 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Venüs, dün akşam saatlerinde Oğlak burcuna geçti. 1 Şubat’ta tamamlanacak olan Venüs Oğlak geçişi, Venüs’ün aşkla ilgili olan yönünden çok, parayla ilgili olan yönünü öne çıkaracak olan bir geçiş. Yani aşk meşk yerine parayı ana gündemimiz yapması oldukça muhtemel.

Venüs’ün Oğlak’taki yolculuğu boyunca diğer gezegenlerle yapacağı görünümlere göre bu dönemi değerlendirdiğimizde;

8-19 Ocak arasında => Pek çok kişinin bu dönemde internetten satış yapmak (e-ticaret), garantili para kazanmak için çaba sarf edecektir. Ancak paraya olan bakışın biraz fazla açgözlü olması da muhtemel olan bu dönemde. Dolayısıyla elindeki ürünleri fahiş fiyata satmak isteyen kişiler çok fazla olacaktır. Özellikle emlak sektöründe fiyat artışı yapmaya çalışan çok olur sanıyorum. Ama artan fiyatlarla emlağa talep olur mu derseniz, hiç sanmıyorum derim. Bu tarihlerde ayrıca ileri görüşlü olabilmek oldukça önemli olacaktır. İlişkiler açısından da çok iyi bir dönem diyemeyeceğim. Partnerler kendi cinsel tercihlerini sorgulayabilir ve bazı cinsel sapkınlıkları ortaya çıkabilir. Özellikle tüm dünyada, din adamlarının cinsellikle ilgili nahoş açıklamalarını duyabileceğimiz bir dönem ayrıca.

23 Ocak – 1 Şubat arasında => Para için sarfedilen mücadelenin oldukça artacağı ve herkesin elindeki gücü korumak isteyeceği bir dönem. Ayrıca elindeki güç ve parayı cinsellik için orantısız kullanan ve bu yüzden zarara uğrayan kişilerle ilgili haberler alabiliriz. Belki bir dünya liderinin, din adamının ya da bir aktörün cinsel taciz skandalı bile patlak verebilir ve bu yüzden kariyerini kaybetmesi söz konusu olabilir.

Venüs Oğlak geçişi boyunca Merkür de Kova burcunda olacak. Merkür Kova yazımda da belirttiğim gibi insanların isyankârlığı zaten Merkür Kova yüzünden artacağı için; insanları sokağa çıkaran ana sebeplerden biri de git gide artan ekonomik sorunları olacaktır.

Zorlu dönemleri kolaylıkla atlatmamız için neler mümkün?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.