SON DAKİKA
Hava Durumu

8 Bin 451 Can Dost Sağlığına Kavuştu

Osmangazi Belediyesi’nin ‘Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’, 2020 yılında 8 bin 451 sokak hayvanına bakım ve sağlık hizmeti verdi. Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, binlerce can dosta şifa dağıtıyor. Sahipsiz ve yardıma muhtaç hayvanların bakım ve tedavileri için modern ve ileri teknoloji cihazlarla donatılan merkez, her gün yüzlerce hayvanı

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2020 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2020 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
8 Bin 451 Can Dost Sağlığına Kavuştu

Osmangazi Belediyesi’nin ‘Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’, 2020 yılında 8 bin 451 sokak hayvanına bakım ve sağlık hizmeti verdi.

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, binlerce can dosta şifa dağıtıyor. Sahipsiz ve yardıma muhtaç hayvanların bakım ve tedavileri için modern ve ileri teknoloji cihazlarla donatılan merkez, her gün yüzlerce hayvanı sağlığına kavuşturuyor. Sokak hayvanlarının daha sağlıklı ve güvenli bir yaşam sürebilmeleri adına faaliyet gösteren merkez, 2020 yılında 8 bin 451 sokak hayvanına kucak açtı. Başta kedi ve köpek olmak üzere birçok hayvanın tedavi edildiği merkezde, yıl içerisinde 6 bin 355 sokak hayvanına tıbbi tedavi uygulanırken, 2 bin 96 sokak hayvanına da kısırlaştırma ameliyatı yapıldı. 6 bin 591 hayvana ise koruyucu hekimlik hizmeti verildi.

 68 BİN 633 KİLOGRAM KURU MAMA DAĞITILDI

Osmangazi Belediyesi, pandemi döneminde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları ve insanların evlerinde kalmasıyla birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının en büyük destekçisi oldu. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, 2020 yılında 68 bin 633 kilogram kuru mamayı ilçenin çeşitli noktalarına bırakarak can dostların aç kalmamalarını sağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.