SON DAKİKA
Hava Durumu

AKŞENER’DEN TALİHSİZ SÖZLER

Yazının Giriş Tarihi: 21.05.2021 07:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.05.2021 07:21

İnsan ne dediğini bilmeli. Konuştuğu sözlerin nereye gideceğini iyi hesap etmeli. Hele toplum karşısına çıkan kişilerin konuştuklarına daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. Siyaset yapıyorum diyerek asgari seviyede bile olsa edep ve adap kurallarına riayet etmeyen kişilerin siyasi arenada uzun soluklu olarak bulunmaları mümkün değildir.

***

Hırslı bir siyasetçi olarak tanınan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında öyle bir söz söyledi ki yenilir yutulur cinsten değildi.

Akşener, Filistin konusundan bahsederken Netenyahu için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail versiyonu ifadesini kullandı.

Açıkça söylemek gerekiyorsa bu sözler ülke gündemine bomba gibi düştü.

Nasıl olur da dünya çapında Filistin davasına en çok sahip çıkan bir lidere bu sözler sarf edilir. Hele bu isim Erdoğan olursa bu sözler hiçbir şekilde yerini bulmaz.

İsrail’in çoluk çocuk, genç yaşlı demeden Filistinlilerin ölüm emirlerini veren katil Netanyahu ile Erdoğan’ı kıyaslaması son derece yakışıksız bir benzetmedir.

Yurtiçinde ve yurtdışındaki vatandaşlarımız tarafından büyük bir şaşkınlıkla ve esefle karşılanmıştır. İnsan hiç kendi ülkesinin cumhurbaşkanı hakkında böyle sözler sarf eder mi?

Bu ancak düşmanlarımızı sevindirir.

Sormak lazım Aksener’e; çocuk katili Netenyahu ile Erdoğan’ı hangi yönden benzetiyorsun?

Erdoğan’ın Filistin davasının en büyük savunucusu olduğu bilinirken Akşener’in bu tür bir kıyaslamada bulunması son derece gariptir.

Hele Mescid-i Aksa’da yaşanan olaylarda Filistinlilerin Erdoğan diye tezahüratta bulunması Netenyahu ile Erdoğan’ı benzetmeye çalışan Meral Akşener’e kapak olsun.

***

Meral Akşener bu sefer iyice ölçüyü kaçırmıştır.

Bu şekilde siyaset yaptığını zannediyorsa aldanıyor.

Etrafındakilerin Akşener’i uyarmalarında fayda vardır.

Hırsına yenilerek nasıl davranması gerektiğini bilemiyor.

HDP’ye karşı net bir tavır koyamayan Akşener’in Erdoğan ile Netenyahu’yu benzetmesi milletimizin kahir ekseriyeti tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanmıştır.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.