SON DAKİKA
Hava Durumu

Almanya’da bir Bursa markası

Almanya Hannover’de otobüs, kamyon ve treylerin yanı sıra ticari araçlar yan sanayi ürünlerinin tanıtımının yapıldığı IAA 2014 fuarında Bursa’nın önemli otomotiv firmalarından NSK Group’ta yer aldı ve kentimizi temsil etti. Otomotiv sektö

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Almanya Hannover’de otobüs, kamyon ve treylerin yanı sıra ticari araçlar yan sanayi ürünlerinin tanıtımının yapıldığı IAA 2014 fuarında Bursa’nın önemli otomotiv firmalarından NSK Group’ta yer aldı ve kentimizi temsil etti.

Otomotiv sektörü için büyük önem taşıyan ve dünyanın dört bir yanından katılımın olduğu böylesine bir organizasyonda ROTA markası ile Bursa’yı ve ülkemizi temsil eden NSK Group, son olarak yaklaşık 1 milyon TL’lik bir yatırım yaptığı ömür test cihazının tanıtımını da bu fuarda gerçekleştirerek önemli bir işe imza attı.

Tugay İnşaat, Sukas’la Hız Kesmiyor

Özellikle son yaptığı Melisa Residence ve Melisa Residence Private projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Tugay İnşaat yeni konut projesi olan Mia Burgaz için ilk kazmayı vurdu.

Mudanya Burgaz’da yer alan projede 3 blok ve 42 daire olarak bir planlama yapılmış.

Konut satış projelerinin başına Selçuk Sukas’ın gelmesi ile beraber bir önemli bir çıkış yakalayan ve adından sıklıkla söz ettirmeye başlayan Tugay İnşaat konut alıcıları nezninde de bilinirliğini her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

Konut Kredisinde Bankalar’da Son Durum

120 ay vadelendirmede konut kredisi faiz oranları halen yüzde 0,91’den başlıyor. Yeni yapılan güncellemeyle 2 bankada değişim yaşandı.

Faiz oranları yüzde 1,45’e kadar çıkıyor.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yeni güncellemeye göre bir bankada düşüş bir bankada ise yükseliş yaşandı.

Kredipazari.com internet sitesinde yer alan bilgilere göre ; 120 ay vadelendirmede konut kredisi faiz oranı Finansbank’ta yüzde 1,25’ten 1,14’e düşerken Abank’ta yüzde 1,26’dan yüzde 1,29’a çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.