SON DAKİKA
Hava Durumu

Alpiş’ten Örnek Destek

Kentin futbol takımı Bursaspor’a büyük bir destek geldi. Hayata geçirdikleri projeleri ve örnek sayılabilecek yatırımlarıyla inşaat sektörünün güzide şirketlerinden bir olan Alpiş Group, Bursaspor’un deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor ma

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2014 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2014 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Kentin futbol takımı Bursaspor’a büyük bir destek geldi.

Hayata geçirdikleri projeleri ve örnek sayılabilecek yatırımlarıyla inşaat sektörünün güzide şirketlerinden bir olan Alpiş Group, Bursaspor’un deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı için deplasman sponsoru oldu.

Uluslararası arenada mücadele eden büyük kulüplerin dahi sponsor bulmakta zorlandığı şu dönemde Bursaspor’da şüphesiz bu rüzgardan etkilenen kulüplerden biri oldu. Ancak Bursaspor’un yıllardan bu yana önemli şansı var..

O da şu; kentin gerektiği zaman takımına fazlasıyla sahip çıkması ve desteklemesi…

Bunun son örneği olarak Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp ve Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasını gösterebiliriz.

Önceki yıllarda da gerek iş dünyası gerekse büyükşehir belediyesi başta olmak üzere birçok belediye de Bursaspor’a sahip çıkarak belli desteklerde bulunmuştu. Devrim niteliği taşıyan şampiyonluk öyle sanıldığı gibi “tesadüf” ve “kolay” gelmediği için kentin takımına katkı koyması yeni şampiyonluklar için büyük önem arz ediyor.

Bu çerçevede desteğini esirgemeyerek iş dünyası için örnek olacak bir anlaşmaya imza atan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp’te büyük bir alkışı ve teşekkürü hak ediyor.

İnşaatçıların Büyük Rekabeti

Deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılacak olan Bursaspor’un rakibinin ana sponsoru da bir Suat Altın İnşaat olması bu haftaki heyecanı ikiye katladı.

Yeşil beyazlıların deplasman sponsoru da Alpiş İnşaat olunca müsabaka aynı zamanda inşaatçılar içinde tatlı bir rekabet havası oluşturdu.

Bakalım kazanan kim olacak ?

ALTIN’DA HAREKET, PİYASA’DA BEREKET

Altın fiyatlarının hem TL, hem de ons bazında gerilemiş olmasının yanı sıra, kuyumculuk sektörüne alışverişlerde 4 taksit getirilmiş olması bir anda sektöre hareket getirdi.

Vatandaşın özellikle yatırımlık altınlara olan yoğun talep göstererek, kuyumcuların ellerindeki stokları bile eritir noktaya getirmesi piyasaların yüzünü şuan için güldürmeye yetti.

Dolardaki yükseliş devam ettiği müddetçe altındaki karlı durum devam edecek gibi gözüküyor. Altına yatırım için 2014 yılı içindeki neredeyse en uygun ortamdayız diyebilirim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.