SON DAKİKA
Hava Durumu

ASLAN DOLUNAYI ve ETKİLERİ

28 Ocak Perşembe günü Ankara saatiyle 22:17’de, Aslan burcunda bir dolunay meydana geldi. Dolunaydan en fazla etkiyi yükselen Koç, yükselen Terazi, Güneş burcu ve/veya Ay burcu Aslan ve/veya Kova olanlar alacaklar. Oldukça sert etkilere sahip olan dolunayda; Aslan burcuyla alakalı sembolikler olan çocuk, aşk, spekülatif yatırım, dikkat çekme ve eğlence gibi konularda alınan kararlar, açığa

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2021 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2021 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

28 Ocak Perşembe günü Ankara saatiyle 22:17’de, Aslan burcunda bir dolunay meydana geldi. Dolunaydan en fazla etkiyi yükselen Koç, yükselen Terazi, Güneş burcu ve/veya Ay burcu Aslan ve/veya Kova olanlar alacaklar.

Oldukça sert etkilere sahip olan dolunayda; Aslan burcuyla alakalı sembolikler olan çocuk, aşk, spekülatif yatırım, dikkat çekme ve eğlence gibi konularda alınan kararlar, açığa çıkan durumlar ve sonuçlanmalar ana gündemi meydana getiriyor. Dolunayın etkisini göstermeye başladığı 27 Ocak gününden beri bunu hissediyoruz aslında hepimiz ve bu durum Ocak ayının sonuna kadar da devam edecek.

Şansına güvenmek bu aralar yapılacak en yanlış hareket olacaktır. Ancak maalesef insanları şansına güvenerek ve paragöz davranarak, kısa yoldan para kazanmaya teşvik edecek ve hata yapmalarına sebep olabilecek görünümler mevcut bu aralar gökyüzünde.

Gökyüzü bu aralar iş kurmaya hiç uygun olmadığı halde, insanlar da bir o kadar kendi işini kurup kendi yolunu seçmek isteğinde. Bir kısmı spekülatif yatırımlarla, bir kısmı da arazi ve emlak işleri üzerinden şansını deneyerek kısa yoldan para kazanmaya çalışıyor.

Ama şunu gözden kaçırmamakta fayda var; ihtiyatlı davranan ve para kazanmak için ciddi anlamda çaba gösterenlere şans verebilir ancak bu dolunay! Emek harcamadan para kazanmayı pek ummamak lazım bu aralar…

Dolunayın etkisiyle, evlilikler ve aşk ilişkilerinde ciddi testler yaşanması, bazı kararlara varılması, hatta bitişler yaşanması olası. Dolunayın etkili olacağı 27-31 Ocak arasında evliliklerde; sebebi parasal sorunlar olan çok fazla boşanma kararı, karı-koca cinayeti, kocanın intihar haberi alabiliriz maalesef ☹

Mevcut durum ticari iş ortaklıkları için de geçerli. Birbirleriyle parasal durumlar yüzünden mahkemelik olarak ortaklığını bitirmeye çalışan şirketler çok olacaktır bu aralar. Bu sebeple pek çok şirketin kapanışa gitmesi de söz konusu olabilir. Küçük veya büyük iş hacmine sahip olması fark etmeksizin, ortak yapısına sahip şirketler için biraz zor bir dönem anlayacağınız.

Çocuklara yönelik oldukça önemli vurgular da var bu dolunayda. Sebebi bilinmeyen hamile kalamama vurgusu son 1 haftadır zaten mevcut gökyüzünde. Bu duruma ilaveten, mevcut hamileliklerde 27-31 Ocak arasında ani hareketler ve dikkatsizlik sonucu meydana gelecek kazalar ve/veya besin zehirlenmelerinden kaynaklı düşüklere karşı oldukça dikkat etmek gerekiyor

Dolunay anı haritasına göre bir süre daha eğlence ve görünür olma konusunda kısıtlanmalar yaşamaya devam edip, Corona yüzünden evde kalacağız gibi.

Corona kısıtlamalarının ne kadar süreceğinin belirsiz olması nedeniyle, özellikle taze sebze-meyvelere ulaşmak ve yeterli miktarda üretim yapılamamasından kaynaklı olarak, paketlenmiş gıda ürünlerinin stoklarında azalmalar olması mümkün bu dolunayda. Mart ayı sonrasında kendini daha çok hissettireceğini sandığım gıda kıtlığı bu dolunayla birlikte kendisini yavaştan hissettirmeye başlayabilir.

Gördüğünüz gibi dolunayda hiç iyi bir etki yok. Sadece “temkinli ol ve kolaya kaçma” diyen bir dolunayla karşı karşıyayız.

Dolunayın olası olumsuz etkilerini farkındalıkla ve kolaylıkla atlatabilmemizi diliyorum…

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.