SON DAKİKA
Hava Durumu

On binler Gökdere’ye akın etti…

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2023 13:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2023 13:22

Dünya ve ülke genelinde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Ak Parti’nin kalesi olarak gösterilen Bursa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlandı..

Bursa’ya gelişinde miting öncesi vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinlemek için sabahın erken saatlerinde binlerce Gökdere meydanına akın etti.

Ak Parti İl Başkanı Davut Gürkan başkanlığında günler öncesinde başlatılan hazırlıklar meydan da kendini gösterdi. Kusursuz organizasyon muhalefete mesaj niteliği taşıyordu..

İstanbul’dan Bursa’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın helikopteri Merinos stadyumuna indi.Buradan otobüsle miting alanına hareket ederken Erdoğan’a yol boyunca sevgi gösterisi eksik olmadı.

Türk Bayrakları ve Ak Parti  Bayraklarıyla donatılan miting alanında

“Türkiye’nin Markası TOGG Bursalıların 6’lı masaya karnı tok”, “Neleri yüklendi omzun demedi bir gün yoruldum”, “Gençliğin sevdası Recep Tayyip Erdoğan”, “Dünya beşten büyüktür diyen cesur adam”, “Gençliğim her şeyim fedadır senin için”, “Bu kutlu davada sen yalnız değilsin”, “Bize bu gururu yaşatan Cumhurbaşkanımıza Bursa olarak  teşekkür ediyoruz” asılı pankartlar dikkat çeken detaylar arasında yerini aldı…

Polis kayıtlarına göre,120 bin  kişin doldurduğu Miting alanda halka hitabeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memnuniyetini dile getirdi.

Bursa’ya toplamda 80 milyar yatırım yapıldığını söyledi.

Uludağ’a Alan Başkanlığı kurulmasıyla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi size bir müjde veriyorum. Uludağ Alan Başkanlığı’nı kurarak, tabiat ve turizm merkezinin hak ettiği ihtimamla korunmasını sağladık. Geçtiğimiz yıl Türk Dünyası Kültür Başkenti unvanını başarıyla temsil eden Dünya Göçebe oyunlarına ev sahipliği yapan Bursa’mız ismini bir kez daha dünyaya duyurmuştur. Önümüzdeki dönem Bursa’mızı yeni yüzyılın parlayan yıldızı haline getirecek, yeni eserlerle birlikte olmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu..(Ayrıtılar web sitemizde gazetemiz Bursa’da Meydan yer alacak)

Cumhurbaşkanı Erdoğan,2023 seçimleryle ilgili’de şu ifadeleri kullandı:

“2023 imtihanını başarı ile vereceğiz.Ardından da ülkemizi dünyada hak ettiği yere çıkaracak yeni atılımlara yöneleceğiz”

Daha sonra Gemlik Büyükkumla Barajı, Bursa Bölge İdare Mahkemesi Hizmet Binası, Dağyenice Doğal Yaşam Turizm Kompleksi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılışını yaptı…Fetih müzesinde gençlerle bir araya geldi.Akşam’da BTSO’nun ödül törenine katıldı..

Şunu ifade etmek istiyorum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan destek  Bursa’da artarak devam ediyor…Muhtemelen 14 Mayıs’ta yapılması planlan seçim öncesi Bursa mitingi başarılıydı.Her ne kadar Ankara’daki siyaset rüzgarı seçimin kaderine yön verse de meydanlar önemlidir…

Bir sınav niteliği taşır..

Ak Parti Bursa teşkilatları bu sınavdan başarıyla çıkmıştır…

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.