SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO’da komite seçimleri tamam…

Üyeleriyle Türkiye ekonomisine büyük katkı koyan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda komite seçimleri tamamlandı. 5. Grup 80 Nolu sandıkta oyunu kullanan BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın yeniden aynı göreve seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Büyük heyecana sahne olan BTSO komite seçimlerine iş insanları yoğun ilgi gösterdi “Bursa Büyürse Türkiye Büyür” mottosuyla Bursa’da üretime ve istihdama katkı koyduklarını söyleyen BTSO

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2022 06:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2022 06:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
BTSO’da komite seçimleri tamam…

Üyeleriyle Türkiye ekonomisine büyük katkı koyan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda komite seçimleri tamamlandı. 5. Grup 80 Nolu sandıkta oyunu kullanan BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın yeniden aynı göreve seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Büyük heyecana sahne olan BTSO komite seçimlerine iş insanları yoğun ilgi gösterdi

“Bursa Büyürse Türkiye Büyür” mottosuyla Bursa’da üretime ve istihdama katkı koyduklarını söyleyen BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, yapılan seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu.

“İŞİMİZ ÜRETMEK”

Burkay, şunları söyledi: “Önümüzdeki süreçte meclis üyeleri belirlenecek. Tabi biz 53 olan komite sayısını da 70’e çıkardık. Komitelerin artması meslek gruplarının kendini daha rahat ifade etmelerini sağladı. Seçimler Bursa için hayırlı uğurlu olsun. Öncelikli işimiz proje üretmek. 55 komitede tek liste var. Burada büyük bir yoğunluk var. Oy kullanmak için gelenler otoparklar dolduğu için buraya yürüyerek geliyorlar. Hepsine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Bilindiği gibi BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay 2013’ten buyana görevine devam ediyor.54 sandıkta tek liste ile seçime gidildi.

Bu hafta cuma günü (7 Ekim) ise seçilen 155 yeni meclis üyesi, 11 kişiden oluşan BTSO yönetim kurulu ile 5 kişiden oluşan Meclis Divanı’nı belirlenecek.BTSO, 50 bini aşkın üye sayısıyla en büyük oda konumunda bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.