SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor…

Bursa’da aralıksız etkisini sürdüren yağmur yağışı, yolları göle çevirdi. İşe gitmek isteyen araçlar yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Bursa’da dün geceden beri aralıksız yağan yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Kimi yerde dereler taştı, kimi yerde ise sokaklar göle döndü. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yolla çıkan vatandaşlar, otomobilleriyle ilerlemekte güçlük çekti. Pazar alanlarında da tezgahların arası

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursa’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor…

Bursa’da aralıksız etkisini sürdüren yağmur yağışı, yolları göle çevirdi. İşe gitmek isteyen araçlar yollarda ilerlemekte güçlük çekti.
Bursa’da dün geceden beri aralıksız yağan yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Kimi yerde dereler taştı, kimi yerde ise sokaklar göle döndü. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yolla çıkan vatandaşlar, otomobilleriyle ilerlemekte güçlük çekti. Pazar alanlarında da tezgahların arası dereye döndü.
Özellikle Ankara Yolu’nda rögar kapaklarının yapraklarla dolması sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı. Şehrin doğusundaki bir çok dere taşma noktasına geldi. Sabah trafiği ise Ankara Yolu’nun yanısıra İzmir, İstanbul ve Mudanya Yolu’nda durma noktasına geldi.
Sürücüler sabah saatlerinde gitmek istedikleri noktalara bir saatte varamadılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.