SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor, Tuzlaspor maçının taktiğini çalıştı

TFF 1. Lig’in 21’inci haftasında pazartesi günü saat 19.00’da Tuzlaspor’u konuk edecek olan Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı taktik idmanla çalışmalarını sürdürdü. TFF 1. Lig’in 21’inci haftasında sahasında Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen idman, 1 saat 20 dakika sürdü. Koordinasyon

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2021 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2021 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Bursaspor, Tuzlaspor maçının taktiğini çalıştı

TFF 1. Lig’in 21’inci haftasında pazartesi günü saat 19.00’da Tuzlaspor’u konuk edecek olan Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı taktik idmanla çalışmalarını sürdürdü.
TFF 1. Lig’in 21’inci haftasında sahasında Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen idman, 1 saat 20 dakika sürdü. Koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenman, pas pres oyunuyla devam etti. Birçok oyuncusundan yoksun olan yeşil-beyazlı takım, son bölümde taktik çalışma yaptı. Bursaspor, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.