SON DAKİKA
Hava Durumu

BÜYÜKŞEHİR’DE ATILIM

Yazının Giriş Tarihi: 15.07.2021 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.07.2021 08:30

Türkiye’nin 4.büyük şehri olan Bursa’da yapılanlardan çok yapılamayanlardan sözedilir. Yüz tane güzel icraat yapsanız bozguncular yine de eksik ve gedik arayacaklardır. Bu nedenle geriye bakmadan yürümek lâzımdır. Ne demişler; sen yap da denize at, balık bilmezse Hâlık bilir. Büyükşehir Belediyeciliği kolay değildir. Bağlı ilçelerle koordineli bir şekilde çalışmayı gerektirir.

***
İnegöl’den Bursa’ya gelen Alinur Aktaş’ın en bariz özelliği kendine olan özgüvenidir. Bursa gibi bir büyükşehire gelmesine rağmen hiç yabancılık çekmemiş hemen meselelerin üzerine süratle gitmiştir.
Bu arada gözlerden kaçmayan bir konu da ekibini son derece genç isimlerden olusturmasıdır. Böylelikle onların enerjisinden faydalanmak istediği açıktır.
Diğer taraftan küçük dokunuşlarla şehiriçi trafiği rahatlatmak yönündeki çalışmaları da takdir görmüştür.
Sosyal belediyeciliğe de önem veren Alinur Aktaş, Tayyip Erdoğan’ın talimatları istikametinde fakir fukaranın yanında olmayı sürdürmektedir.
AK Parti Belediyeciliğin en önemli göstergesi hizmet belediyeciliğidir. Buradaki temel felsefe millete karşı hizmetkâr olma anlayışıdır.
Hizmette devamlılık esastır.
Alinur Aktaş, Recep Altepe döneminde başlayıp da bitmeyen yatırımların da neticelendirilmesi için çaba harcamaktadır.
Buna örnek olarak Kent Meydanı’ndan Terminale gidecek olan T2 tramvayını gösterebilirim. Bu yatırımın bu dönem içinde bitirilmesi planlanıyor.
Kültür ve sanat faaliyetleri ile de dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediyesi birçok etkinliğe imza atmaktadır.
Tarih ve kültür başkenti olan Bursa’ya hepimizin sahip çıkması gerekiyor.
***
Genç belediye başkanımız Alinur Aktaş’ın başarıları hepimizin başarısıdır. Bu nedenle olur olmaz konularla köstek olmaya çalışanlara itibar etmememiz gerekir. Ne demişler; ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz, görünür rütbei aklı şahsın eserinde.
Yapılan güzel hizmetleri görüp takdir etmemiz gerekir. Marifet iltifata tabidir diye boşuna söylememişler
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.