SON DAKİKA
Hava Durumu

Çocuklar Bilgi Evleri’nde sevgiyle yetişiyor

Osmangazi Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden biri olan Bilgi Evleri’nde çocuk sınıfları yeniden hizmete açıldı. Birbirinden farklı eğitim programlarından faydalanan çocuklar sevgiyle yarınlara hazırlanıyor. Osmangazi Belediyesi tarafından “Geleceği Şansa Bırakmıyoruz” düşüncesiyle hayata geçirilen Bilgi Evleri, geleceğe ışık tutuyor. Koronavirüs salgını sebebiyle eğitimlerine tedbirli olarak yeniden başlayan 80 öğrenci, Demirkapı ve Hüdavendigâr Bilgi Evleri’nde çeşitli etkinliklere

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Çocuklar Bilgi Evleri’nde sevgiyle yetişiyor

Osmangazi Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden biri olan Bilgi Evleri’nde çocuk sınıfları yeniden hizmete açıldı. Birbirinden farklı eğitim programlarından faydalanan çocuklar sevgiyle yarınlara hazırlanıyor.
Osmangazi Belediyesi tarafından “Geleceği Şansa Bırakmıyoruz” düşüncesiyle hayata geçirilen Bilgi Evleri, geleceğe ışık tutuyor. Koronavirüs salgını sebebiyle eğitimlerine tedbirli olarak yeniden başlayan 80 öğrenci, Demirkapı ve Hüdavendigâr Bilgi Evleri’nde çeşitli etkinliklere imza atıyor. Alanında uzman kişiler, 4 ile 5 yaş arasındaki öğrencilere el ve göz koordinasyonlarını destekleyen oyunların hâricinde değerler eğitimi veriyor. Sosyal hayatın gelişimine katkı sağlayarak kültürel faaliyet alanları oluşturan Bilgi Evleri, kış dönemi boyunca öğrencileri bekliyor.
Eğitim alanında yaptıkları çalışmalarla Türkiye’ye örnek olduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Belediye olarak çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak projeler ortaya koyuyoruz. Çocuklarımızın zamanlarını Bilgi Evleri’nde verimli bir şekilde geçirmesi bizleri oldukça sevindiriyor. Koronavirüs salgını sebebiyle özellikle sosyal mesafe, maske ve temizlik konusunda hassasiyet gösteriyoruz. Geleceğimizin teminatı, güçlü Türkiye’mizin mimarı olacak çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için elimizden gelen desteği veriyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.