SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa programı belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ocak 2023 Cumartesi Günü Bursa programı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Ocak 2023 Cumartesi Günü Bursa’da Gökdere Meydanı’nda Bursalılarla buluşacak. Öte yandan Erdoğan’ın Bursa programı da belli oldu. Belirlenen programa göre saat 13.00’da Gökdere Meydanı’nda Bursalılarla buluşacak olan Erdoğanburada birçok kamu ve özel sektör açılışlarını gerçekleştirecek. Yapılacak açılışların arasında Bursa Adliye Mahkemesi binası, Görükle-Üniversite

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2023 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2023 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa programı belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ocak 2023 Cumartesi Günü Bursa programı belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Ocak 2023 Cumartesi Günü Bursa’da Gökdere Meydanı’nda Bursalılarla buluşacak.

Öte yandan Erdoğan’ın Bursa programı da belli oldu. Belirlenen programa göre saat 13.00’da Gökdere Meydanı’nda Bursalılarla buluşacak olan Erdoğanburada birçok kamu ve özel sektör açılışlarını gerçekleştirecek. Yapılacak açılışların arasında Bursa Adliye Mahkemesi binası, Görükle-Üniversite Raylı Sistem temal atma ve çeşitli özel sektör fabrika açılışları olacak.

Ardından saat 15.00’de Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde gençlikbuluşmasına katılacak olan Erdoğan, saat 17.00 Merinos Fuaye Alanı’nda BTSO ödül törenine katılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.