SON DAKİKA
Hava Durumu

DOĞAL AFETLERDEN MEDET UMANLAR

Yazının Giriş Tarihi: 06.01.2021 08:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 08:09

Demokratik seçimlerle AK Parti’yi yenemeyeceklerini anlayanlar ümitlerini doğal afetlere bağladılar.

Ne hazin bir durumdur ki vaziyet aynen böyle.

Geçenlerde TV1’e konuşan gazeteci Can Ataklı resmen bunu açıkladı ve artık doğal afetlerden başka hiçbir şekilde AK Parti’nin alt edilemeyeceğini dile getirdi.

***

Şimdiye kadar darbelerden medet umanlar artık darbelerden de bir sonuç alamayacaklarını anlamış bulunuyorlar.

Hem seçimlerden ümidini kesenler sadece seçimlerden ümitlerini kesmek kalmadılar. Darbelerden de ümitlerini kestiler. Çünkü en son 15 Temmuz hain ve alçak darbe girişimiyle görüldü ki milletimiz darbecilere boyun eğmedi. Ve bundan sonra da eğmeyecektir. İşte bunu anlayanlar darbelerden de ümit kestiler. Çünkü artık ordumuz milletimizin emrinde ve darbecilere karşıdır. İşte bu nedenle Can Ataklı gibi AK Parti düşmanları ümitlerini büyük doğal afetlere bağlamışlardır.

Düşünebiliyor musunuz; AK Parti’yi yenmek için demokratik bir yarış içinde olacakları yerde akıl almaz düşüncelere saplanmışlardır.

Bu yeni ve akıl almaz yol ise doğal afetlerden.

Akılları sıra büyük doğal afetlerde çıkacak kaos ortamında hükümeti başarısızlık suçlayıp indirmek için girişimde bulunacaklardır. Ne kadar akıllıca( ! ) bir düşünce değil mi?

Millet ile birleşip bütünleşmeyi deneyecekleri yerde depremlerden, sel felaketlerinden veya diğer doğal afetlerden medet ummak ancak Türkiye’deki muhalefete mahsus bir durum olabilir.

Diğer taraftan milletin bağrından çıkmış ve çok başarılı icraatlara imza atmış olan AK Parti’nin seçimler yoluyla indirilemeyeceği de kabul edilmiş oluyor.

Bu bir yerde AK Parti karşıtlarının mağlubiyetlerinin itirafıdır.

Esasında bakacak olursak tabi afetlerden medet ummak çaresizlik göstergesidir ve diğer yönden de komiktir.

***

Milletimiz kendisine hizmet edenleri gayet iyi bilmektedir. Bu nedenle bozguncu zihniyetin Türkiye’de iktidara gelmesi mümkün değildir. Çünkü onlar iş ve hizmet değil laf üretirler.

Hele son 18 senelik hizmetlerden sonra ne yapacaklarını şaşırmışlar ve doğal afetlere bel bağlamışlardır.  Üstelik doğal afetlerde de AK Parti’nin en güzel hizmetleri verdiklerini bildikleri halde…

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.