SON DAKİKA
Hava Durumu

Doruk’dan KADES’e tam destek…

Özel Doruk Sağlık Grubu, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün Kadın Acil Destek Uygulaması’nın (KADES)  tanıtılması ve yaygın olarak kadınların kullanılmasının sağlanması için organize edilen etkinliğine katkı koydu. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2021 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2021 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Doruk’dan KADES’e tam destek…

Özel Doruk Sağlık Grubu, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün Kadın Acil Destek Uygulaması’nın (KADES)  tanıtılması ve yaygın olarak kadınların kullanılmasının sağlanması için organize edilen etkinliğine katkı koydu.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen ve kadın ile çocukların karşılaştıkları şiddet veya bir olay esnasında kolayca ihbar etme imkanı sunan Kadın Destek Uygulaması’nı (KADES) tanıtmak amacıyla, halka yönelik bilgilendirme standı düzenledi.

Doruk Sağlık Grubu’nun da sponsorluk desteğinde bulunduğu kadın şiddetine karşı farkındalık oluşturma ve acil durumlarda müdahale sürelerinin kısaltılması amacıyla hayata geçen KADES’in tanıtılması etkinliği kapsamında Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Ekipleri işbirliğinde Atatürk Caddesine, bilgilendirme standı konuldu.

Vatandaşların,  polis ve jandarma ekipleri tarafından KADES uygulaması hakkında bilgilendirildiği stant etkinliğine; Özel Doruk Nilüfer Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Ayhan Kalyoncu, Özel Doruk Çekirge Hastanesi Müdürü Pınar Uğur, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Doruk Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Sorumlusu Kerim Kahraman ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

KADES UYGULAMASINA DESTEK

Standa gelen vatandaşlarla sohbet eden ve Doruk Sağlık Grubu olarak sosyal sorumluluk projelerine destek vermekten çok mutlu olduklarını ifade eden Özel Doruk Nilüfer Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Ayhan Kalyoncu, “Doruk Hastaneleri olarak toplum yararına olan projelere destek vermek sosyal sorumluluk anlayışımızın gereğidir. KADES’in tanıtılması ve daha çok kullanıcıya ulaşması için Doruk Hastaneleri olarak İl Emniyet Müdürlüğümüze her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.

“KADIN ŞİDDETİNİN KARŞISINDAYIZ”

Kadın ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü uygulamalar durumunda kolayca ihbarda bulunmalarını sağlayan KADES uygulamasını tanıtmanın birçok kadının hayatını kurtarabileceğine dikkat çeken Özel Doruk Çekirge Hastanesi Müdürü Pınar Uğur da, “Kadın ve çocuklarımızın sağlığını korumayı görev olarak görüyoruz. Kadına ve çocuğa yönelik her türlü şiddet girişiminin karşısındayız.  Şiddeti azaltacak ve toplumsal huzurun sağlanmasına katkı sağlayacak olan KADES uygulaması herkes tarafından bilinmelidir. Bu amaçla Emniyetimizin her zaman yanındayız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.