SON DAKİKA
Hava Durumu

E-Ticaretten- Mağazaya..

Evden E-Ticaret çalışma şekliyle girişimciliğe başlayarak, ticarete atılan ev hanımı Hasret Bağır Maral, cesaretiyle kadın girişimci adaylarına da umut oldu. E-Ticaret üzerinden terlik satarak,aile bütçesine katkıda bulunan Hasret Bağır Maral,düşük maliyet,hızlı erişim imkanın ticarette önemli olduğunu vurgulayarak, “İnsanların ihtiyacını belirlemek önemli bir unsur.Satışını yaptığınız mamul beklentileri karşılamalı.Bugün bunu başardığımı düşünüyorum” diye konuştu. Girişimci Hasret Bağır

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2022 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2022 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
E-Ticaretten- Mağazaya..

Evden E-Ticaret çalışma şekliyle girişimciliğe başlayarak, ticarete atılan ev hanımı Hasret Bağır Maral, cesaretiyle kadın girişimci adaylarına da umut oldu.

E-Ticaret üzerinden terlik satarak,aile bütçesine katkıda bulunan Hasret Bağır Maral,düşük maliyet,hızlı erişim imkanın ticarette önemli olduğunu vurgulayarak, “İnsanların ihtiyacını belirlemek önemli bir unsur.Satışını yaptığınız mamul beklentileri karşılamalı.Bugün bunu başardığımı düşünüyorum” diye konuştu.

Girişimci Hasret Bağır Maral E- Ticaret üzerinden 2 yıl sürdürdüğü satışı daha sonra fiziki mağazaya dönüştürmek için hareket geçti.Müşterilere deneyim sunabilmek,daha fazla güven verebilmek için Fiziki mağazasını Emirsultan Zeyniler caddesi üzerinde açtı.

Örnek girişimci olarak gösterilen Hasret Maral,E-Ticaret üzerinden yaptığı satışlara fiziki mağazanın güç verdiğini vurgulayarak şunları söyledi;

“Başarmak için inanmak gerekiyor.Bir adım atmakla ve zorlanınca da pes etmemekle başlıyor. Bunu başardığıma inanıyorum.Bay bayan ve çocuk ayakkabılarının her çeşidini müşterilerimize sunuyoruz.Her ne kadar ilk etapta ayakkabı üzerine ağırlıklı olarak ticaretimiz devam etse de ürün çeşitlerimizi artırmayı planlıyoruz.Keyifli bir alışveriş deneyimi vaat eden mağazamızda kaliteli ve tren ürünlerden oluşan ayakkabı çeşitlerini uygun fiyatlarla sunuyoruz.”

Hasret Maral hanıma ulaşmak isteyenler….

hasret_ayakkabii (Hasret Maral) İstegram-facebook adresleri…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.