SON DAKİKA
Hava Durumu

Eğlenceli ve titiz başaklar

Toprak elementinin 2. Burcu başaklara gelince; 23 ağustos-22 eylül Merkür yönetimindeki değişken burçtur. Düzenli, dakik, kusursuzluk sever, analizci, dikkatli titiz, temiz, hesap kitap adamı, cana yakın gönlü geniş. Temizlik titizlik hastas?

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Toprak elementinin 2. Burcu başaklara gelince; 23 ağustos-22 eylül Merkür yönetimindeki değişken burçtur.

Düzenli, dakik, kusursuzluk sever, analizci, dikkatli titiz, temiz, hesap kitap adamı, cana yakın gönlü geniş. Temizlik titizlik hastası diye bilinen başaklar, kolay beğenmez, gelenekçi meraklımı meraklı, kadınları sorumluluk sahibi, detaycı, hassas, çıtkırıldım, evcimen, erkekleri, zeki, biraz inatçı, detaycı, mantıklı ve şakacıdır.

Sorunlarla baş edebilir çünkü, ana sorun yerine bir yığın gereksiz ayrıntıyı kafaya takar ve ana sorun aklına bile gelmez. Hoş mizacı vardır. Sakin toprak yapısındaki başaklar, hasat zamanı çocuklarıdır,çalışkan ve akıllıdırlar. Merhametli, iyi huyludur başaklarımız tek olumsuzlukları temizlik ve titizlik hastalıklarıdır. Bazılarının temizlik titizlik kanına işlemiştir takıntılı hallere girebilirler. Değişken burç oldukları için kararsızlık dağları aşar, başaklarda tutarlılık sadece temizlikte vardır, evlerini temizlerken nerdeyse havada uçan tozları yakalamak isterler.

Başak erkeği inatçı dediğim dedik yapısındadır hep suyuna gitmeniz gerekebilir, eleştirir, hırslı çalışkandır. tembel bir başağa çok zor rastlanır. bütün toprak grupları gibi güven delisidirler güven onlar için hayatın ta kendisidir. Eğlenceli ve morallerinin daima iyi olması etrafa pozitif enerji saçmalarına neden olur, dostlukları mükemmeldir.

Mükemmeliyetçidirler kusursuzluk abidesi görürler kendilerini. Sanki kendileri dört dörtlükmüş gibi herkesin hayatını irdelerler kusur ararlar meraklı tiplerdir. Bunun yanında masumdur başaklarımız asla kindar değillerdir küslük sevmezler şevkatlidirler. Disiplin sevmezler özgürlüklerine düşkündürler. Çok yönlü birden fazla iş yapar ve sever renkli kişiliklerdir.

Tarotta başaklar; kartları ermiştir. Kendine zaman ayırmak demektir. Ruhunuzu özgürleştirmek istiyorsunuz buna ihtiyacınız da var. Kendinize zaman tanıyın, tedbirli kararlı olun, yarım projeler dağ gibi olmuş durumda ya da kafanızda birikmiş onları tamamlayın.

Gelişmeye açık olun çalışma ve emeklerinizin karşılığını muhakkak göreceksiniz. Hasat zamanı çocuklarısınız sizler, şanslısınız, Merkür size bir çok fırsatlar verecektir onları iyi kullanın olabilecek projelerde hayaller kurun. Üretkensiniz. Dayanıklısınız. Yalnız olanlar muhakkak yakın zamanda eşlerini bulacaklarmış, problemlerinizde bağlantılarınızda hayat boyu açıklık var. Huzursuzluktan uzak durun. Sizler başak ve yapraksınız. Sarı ve yeşil renkleriniz. Doğanın bitip tükenmek bilmeyen defalarca mahsül veren canlandırıcı gücü sizlerde var. Bunu iyi kullanın. mutlu ve huzurlu kalın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.