SON DAKİKA
Hava Durumu

Ekonomide Bursa Rüzgarı

“Bursa büyürse Türkiye büyür” sloganıyla ülke genelinde ekonomi dünyasının dikkatini çekmeyi başaran Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, kümelenme ve komite çalışmaları ile de öne çıkmaya başladı. Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce?

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2014 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2014 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

“Bursa büyürse Türkiye büyür” sloganıyla ülke genelinde ekonomi dünyasının dikkatini çekmeyi başaran Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, kümelenme ve komite çalışmaları ile de öne çıkmaya başladı.

Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yi Bursa’da ağırlayarak inşaat sektörünün önemli isimlerini biraraya getiren Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, tüm bu faaliyetlerinin yanı sıra Bursa’nın tanıtımı içinde birçok çalışmaya imza atıyor. Özellikle İbrahim Burkay’ın Bursa’nın tanıtımı için yaptığı girişimlerin bir örneğine birkaç gün önce izlediğim bir ekonomi programında tanık oldum.

Cnbc-e’de yayınlanan Finans Cafe programına katılan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, programda sanayi verilerinin dışında yeni Bursa logosu hakkında da geniş bir kitleye bilgi vermiş oldu. Genelde ekonomik verilerin ele alındığı bir programda Bursa’nın yeni logosu için değerlendirme bulunmak en basit ifadeyle o kente duyulan bağlılığın ve o kente verilen değerin göstergesidir.

NURCAN ÖZDEMİR BLOOMBERG’TE

Bursa’da kadın girişimci denildiğinde akla gelen isimlerin başında gelen Epsa Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, Bloomberg Tv’de Çıkış Yolu programına katılarak girişimcilik ve işkadını olmak ile ilgili deneyimlerini dile getirdi.

Kadınların iş hayatında var olmasının önemine dikkat çeken Nurcan Özdemir, erkek egemen bir sektörde yakaladığı önemli başarı ile aslında birçok kadına da örnek oldu.

Birkaç gün arayla Türkiye’nin en önemli ekonomi kanallarında yer alarak Bursa ekonomisi ve tanıtımına katkı koyan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ve Epsa Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir’in önümüzdeki dönemlerde de hem kentimizde hem de ülke ekonomisinde adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor.

SİNPAŞ’A AVRUPA GAYRİMENKUL ÖDÜLÜ

Sinpaş GYO Bursa Modern, 93 ülkeden 2000 adayın yer aldığı yarışmada Avrupa’nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi ödünü alarak önemli bir başarıya imza attı.

Sinpaş GYO’nun halka arzından sonra İstanbul dışında geliştirdiği ilk proje olan Bursa Modern’in böyle bir ödül kazanması şüphesiz kent içinde ayrıca bir katma değer oluşturuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.