SON DAKİKA
Hava Durumu

Eski Belediye Başkanı patlamada hayatını kaybetti

Gaziantep’teki özel hastanenin COVİD yoğun bakım ünitesindeki yangında, korona tedavisi gören Nizip Sekili eski Belediye Başkanı ve Nizip Belediye Meclis Üyesi Ali Saffet Kanpolat’ın da hayatını kaybettiği öğrenildi. Sani Konukoğlu (SANKO) Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde oksijen cihazı kaynaklı çıkan yangında hayatını kaybedenler arasında, Nizip Sekili eski Belediye Başkanı ve halen AK Parti Nizip Belediye Meclis

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2020 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2020 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Eski Belediye Başkanı patlamada hayatını kaybetti

Gaziantep’teki özel hastanenin COVİD yoğun bakım ünitesindeki yangında, korona tedavisi gören Nizip Sekili eski Belediye Başkanı ve Nizip Belediye Meclis Üyesi Ali Saffet Kanpolat’ın da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sani Konukoğlu (SANKO) Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde oksijen cihazı kaynaklı çıkan yangında hayatını kaybedenler arasında, Nizip Sekili eski Belediye Başkanı ve halen AK Parti Nizip Belediye Meclis Üyesi Ali Saffet Kanpolat’ın da (64) olduğu öğrenildi.

Hayatını kaybeden Kanpolat’ın korona tedavisi gördüğü hastanede durumunun kötüleşmesi üzerine ise yoğun bakım ünitesine alındığı ve bir süredir yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.