SON DAKİKA
Hava Durumu

Eylem hazırlığındaki kadın terörist yakalandı

Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Diyarbakır ve Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrası PKK/KCK terör örgütü üyesi olduğu ve eylem hazırlığı yaptığı belirlenen 1 kadın terörist Konya’da yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Konya ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler ve İstihbarat Şube Müdürlüğü PKK/KCK terör örgütü üyesi 1 kadın teröristin eylem hazırlığında olduğunu belirledi. Yapılan

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2023 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2023 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Eylem hazırlığındaki kadın terörist yakalandı

Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Diyarbakır ve Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrası PKK/KCK terör örgütü üyesi olduğu ve eylem hazırlığı yaptığı belirlenen 1 kadın terörist Konya’da yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Konya ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler ve İstihbarat Şube Müdürlüğü PKK/KCK terör örgütü üyesi 1 kadın teröristin eylem hazırlığında olduğunu belirledi. Yapılan çalışma sonrası eylem hazırlığında olan teröristin Konya’da olduğu tespit edildi. Ekipler, yaptıkları takip sonrası teröristin kaldığı eve baskın düzenleyerek örgüt üyesi 1 kadını yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan teröristin, emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.