SON DAKİKA
Hava Durumu

Fikir Bütün İnsanlığa Faydalı Olandır

Bugünkü yazıma öncelikle iki yüz yıldır üzerimizdeki ölü toprağını atmaya liderlik edenler ve milletimizin diriliş çağını başlatanlara teşekkür etmekle başlamak istiyorum. Bunların başında tabii ki Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız var. Onla

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2015 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2015 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bugünkü yazıma öncelikle iki yüz yıldır üzerimizdeki ölü toprağını atmaya liderlik edenler ve milletimizin diriliş çağını başlatanlara teşekkür etmekle başlamak istiyorum. Bunların başında tabii ki Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız var. Onların mesai arkadaşları var. Ülkemiz güçlendikçe ve ilerledikçe onlara karşı olanların tepkileri de güçleniyor. Allah yardımcıları olsun! Milletimizin ve yardım ettiğimiz mazlum milletlerin duaları onları korumaya yeter. Bu konuda en ufak bir şüphem yok.

Bunlar işin devlet yönetimi ve siyaset kısmı. Bir de işin maneviyat kısmı var. Benim kendisini on üç yıldır tanıdığım, tanıdığım günden bugüne kadar sürekli vatanına, milletine, devletine, dinine destek olan birisi var. Bunu hem sözleriyle, hem de çalışmalarıyla gerçekleştiriyor.

Kendisi bayrağına, dinine, vatanına, milletine, ahlaki değerlere, kültürüne, örf ve adetlerine, ailesine, temizliğe ve çalışkanlığa çok değer veren bir İNSAN. Yaşantısı çok müspet. Konuştuğunu yaşıyor, yaşadığını konuşuyor. Kendi yapısını çözüp bize sunuyor. Toplantılarına ait binlerce saatlik ses ve görüntüler var. Bugüne kadar vatana, millete, maneviyata, aileye ve devletimize ait tek bir yıkıcı bir sözü yok. Özellikle emek ve zeka üzerinde durup, bizleri sürekli üretime, yeniliğe ve başarıya teşvik ediyor. Şimdiye kadar el sürülmeyen, çözülmeyen insanın iç yapısını çok müspet olarak ortaya koyuyor.

Dikkat, Özgüven, Sade Zihin, Güçlü Zeka ve Fikir Üretimi prensipleri üzerine kurulu ama aynı zamanda ekonomi, aile, çocuk eğitimi, devlet yönetimi, siyaset gibi konularda insanlığın tüm ihtiyaçlarına, hem de İNSANA YAKIŞIR bir şekilde cevap verebilen bir fikir sistemi var. Fikirleri hem Müslüman Türk Milleti hem de tüm insanlık için kurtuluş.

Bize vatanı, milleti, bayrağı, Peygamberimizi, Mustafa Kemal’i sevdiren bu Anadolu Beyefendisi Sayın Erol Erbaş’tır. Onun sayesinde Bursa’da birçok kişinin hayatı değişti. Biz onun anlattıklarını eskiden bilmezdik. Veya bilsek, yüreğimizin bir köşesinde her zaman bir yeri olsa da bunları uygulayacak gücü kendimizde bulamazdık. Böyle değerli bir insanla herkesin tanışmasının ve fikir alışverişi yapmasının çok büyük faydalara vesile olacağını düşünüyorum. Onunla tanışmak hayata ve insana dair neler bildiğimiz ve ne kadar bildiğimizin bir değerlendirmesi gibi. Herkesi bu değerlendirmeyi yapmaya davet ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.