SON DAKİKA
Hava Durumu

Genç kızın intiharını, polis ekipleri engelledi…

Bursa’da genç kız köprülü kavşak üzerine çıkarak atlamak istedi. Polis ekipleri; yoğun ikna çabasının ardından genç kızı son anda kurtardı. Vatandaşlar ise polis ekiplerini alkışladılar. Olay merkez Yıldırım ilçesinde Mimarsinan Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, genç kız batçık üstüne çıkarak kendini atmak istedi. Genç kızı görenler durumu polis, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2021 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2021 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Genç kızın intiharını, polis ekipleri engelledi…

Bursa’da genç kız köprülü kavşak üzerine çıkarak atlamak istedi. Polis ekipleri; yoğun ikna çabasının ardından genç kızı son anda kurtardı. Vatandaşlar ise polis ekiplerini alkışladılar.
Olay merkez Yıldırım ilçesinde Mimarsinan Kavşağı’nda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, genç kız batçık üstüne çıkarak kendini atmak istedi. Genç kızı görenler durumu polis, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen ekipler genç kızı ikna etmeye çalıştılar. Ama genç kız ikna olmadı. Yoğun uğraşlar sonucu genç kızın bir anlık dalgınlığından yararlanan polis ekipleri genç kızı çıktığı yerden tutarak kurtardı. Çevredeki vatandaşlar ise cep telefonlarını çıkararak görüntü çektiler. Vatandaşlar genç kız kurtarıldıktan sonra polis ekiplerini alkışladı. Genç kız tedavi edilmek üzere Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.