SON DAKİKA
Hava Durumu

Hatay Kırıkhan’da hastane binası ihaleyle satılacak

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde özel hastane olarak faaliyet gösteren taşınmaz ihale ile satılacak. Çankaya Mahallesinde bulunan toplam 6 bin 930 m² kapalı alana sahip olan 8 katlı hastane binası için birinci satış ihalesi Kırıkhan Adliye Sarayı İcra Müdürlüğü önünde 26 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak. Açık ihaleye katılmak

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2021 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2021 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Hatay Kırıkhan’da hastane binası ihaleyle satılacak

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde özel hastane olarak faaliyet gösteren taşınmaz ihale ile satılacak.
Çankaya Mahallesinde bulunan toplam 6 bin 930 m² kapalı alana sahip olan 8 katlı hastane binası için birinci satış ihalesi Kırıkhan Adliye Sarayı İcra Müdürlüğü önünde 26 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.
Açık ihaleye katılmak isteyenler, birinci artırmanın yirmi gün öncesinden artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecek.

İlanla ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıdaki linge tıklayınız…

https://www.ilan.gov.tr/ilan/817764/emlak/bina-apartman/hatay-kirikhanda-kapanan-ozel-hastanenin-8-katli-binasi-satisa-cikiyor-

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.