SON DAKİKA
Hava Durumu

HAZİRAN AYINDA GÖKYÜZÜ

Gökyüzünde pek çok etkili geçişin olacağı Haziran ayı bugün başladı ve bu ay bizi bekleyen görünümlerden kısaca bahsetmek istiyorum. Aya Merkür retrosuyla girdik. 23 Haziran’a kadar ticaret, eğitim ve iletişim konuları hep başa saran bir halde olabilir. Geçmiş sürekli düzeltilmek üzere önünüze gelebilir. Yanlış anlaşılmalar ve yanlış bilgiyle manipüle edilme söz konusu olabilir. Geçenlerde paylaştığım

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2021 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2021 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Gökyüzünde pek çok etkili geçişin olacağı Haziran ayı bugün başladı ve bu ay bizi bekleyen görünümlerden kısaca bahsetmek istiyorum.

Aya Merkür retrosuyla girdik. 23 Haziran’a kadar ticaret, eğitim ve iletişim konuları hep başa saran bir halde olabilir. Geçmiş sürekli düzeltilmek üzere önünüze gelebilir. Yanlış anlaşılmalar ve yanlış bilgiyle manipüle edilme söz konusu olabilir. Geçenlerde paylaştığım Merkür retrosu yazımı tekrar bir okuyun derim.

2-27 Haziran arasında Venüs Yengeç geçişi olacak. Venüs Yengeç ile ilgili yazımı sizlerle birkaç gün önce paylaşmıştım. Özetle; bu geçişin aile ve yuvayı teste tabi tutma ihtimali var. Bu testler maddiyat ve partner baskınlığı sebebiyle olabilir. Birbirinizi ne kadar sevdiğinizi ve ailenize ne kadar düşkün olduğunuzu anlamanızı sağlayacak yüksek ihtimalle neredeyse Haziran ayının tümü boyunca. Ayrıntıları için yazımı tekrar okuyabilirsiniz.

1-10 Haziran arasında; aile, yuva ve vatanla ilgili konularda çok daha hassas ve bunları korumak için çok daha sert tutumların olabileceğine dikkat çekiyor gökyüzü. Kriminal olaylar meydana gelebilir. Aile içi şiddet vakaları da artabilir maalesef. Kimsenin damarınıza aileniz üzerinden basmasına izin vermeyin lütfen!

10 Haziran’da ayın belki de en önemli görünümü olan, İkizler burcunda bir Güneş tutulması var. Tutulma, hükümetle ve yöneticilerle ilgili durumlara, çocukların, eğitimin, gıda maddelerinin ve yatırımların da büyük oranda etki altında olacağına dikkat çekiyor. Etkileri elbette uzun bir zamana yayılacaktır. Tutulmayla ilgili ayrıntıları en yakın zamanda yazılı ya da sözlü olarak sizlerle paylaşacağım.

11 Haziran’da Mars Aslan geçişi olacak. Haziran ayının sonu, hatta Temmuz boyunca da etkili bir enerji. Mars Yengeç’te iken gösterilemeyen cesaret ve içe çekilme, Mars Aslan’la birlikte Haziran ayı boyunca kendini cüretkarlık ve cesarete bırakacaktır.

Mars Aslan geçişi gerçekleştiğinde Merkür’ün de halen de retro olacağını hatırlatıyor ve özellikle 11-23 Haziran arasında; ticaret hayatında büyük oynamak isteyeceğiniz cesaretli atılımlara karşı kendinizi frenlemenizi tavsiye ediyorum. Haziran ayı boyunca ticarette yeni adımlar atmak ve sonuç alabilmek zor. Tam tersi belirsizlik hakim.

18 Haziran sonrasında da ticarette atılım yapmak isteyeceksiniz tahminen. 23 Haziran’dan itibaren Merkür retrosu bitecek olsa da; iş hayatında atılım yaparken dikkatli olun, egonuza yenilip kandırılabilirsiniz.

20 Haziran’da Jüpiter Balık burcunda retroya giriyor. İnançlara daha sıkı sarılmak isteyebileceğimiz ama bir yandan da muhafazakarlığa kayabileceğiniz etkiler mevcut. Haziran ayı sonuna kadar insanları inançlarıyla yargılayacak yüksek perdeli konuşmalardan kaçının. Kendi içinizde dönün ama iyimserlikte abartıdan da kaçının.

20 Haziran sonrasında muhafazakarlık ve ‘benim dediğim doğru’ düşüncesinin hakimiyeti giderek artacak. İnançlarınızın sizi içselleştirmesi gerekirken, başka insanlara karşı saldırgan tutumlara sevketmesine ve kriminal olaylara yönlendirmesine izin vermemenizi tavsiye ederim.

Corona tedbirleri bugün itibariyle yavaş yavaş gevşetilmeye başlandı biliyorsunuz. Özellikle 20 Haziran sonrasında bireysel anlamda tedbiri yine de elden bırakmayın. Corona yayılımının yine artmasını hiçbirimiz istemiyoruz. Evlere tıkılıp kalmayalım yine!

27 Haziran’dan itibaren Venüs de Aslan burcuna geçiyor. Asıl etkisini Temmuz ayında hissettirecek olsa da; 27-30 Haziran arasında artan abartılı iyimserlik sebebiyle pek çok kişinin spekülatif yatırımlara yüklenmesine ve şansına fazla güvenmesine yol açabilir. Gökyüzü halen para konularındaki belirsizliğe dikkat çekerken, sonu düşündüğünüz gibi olmayabilir.

#haziranayındagökyüzü #aile #inanç #yatırım #güneştutulması #astrolog #gokyuzuhareketleri #astroloji #astrolojidanışmanlığı #astrologeceerhankul #burc #burclar #burcturkiye #akrepburcu #teraziburcu #basakburcu #aslanburcu #yengecburcu #ikizlerburcu #kocburcu #bogaburcu #yayburcu #balikburcu #kovaburcu #oğlakburcu

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.