SON DAKİKA
Hava Durumu

HDP’Lİ MİLLETVEKİLİ FEZLEKELERİ

Yazının Giriş Tarihi: 01.03.2021 10:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.03.2021 10:05

Şurası bir gerçektir ki cani terör örgütü PKK ile TBMM’de temsil edilen HDP arasında kuvvetli bir bağ vardır.

Bunu şimdiye kadarki eylemleri ve sözleri ile defalarca göstermişlerdir. Hatta bundan çekinme gereği bile duymamışlardır. HDP milletvekillerinin Kandil’deki terörist başları ile boy boy fotoğraflar çektirdikleri de herkesin malumudur. HDP’li vekillerin terörist cenazelerine gittikleri de bilinen bir gerçektir. Bunun gibi daha birçok fiilden dolayı bazı HDP milletvekilleri hakkında fezleke düzenlenmiştir.

***

Aslına bakacak olursak böyle bir partinin mecliste temsil ediliyor olması bile milletin maşeri vicdanını yaralamaktadır.

Bu milletvekillerine ödenen maaşlar helâl değildir ve milyonlarca vatandaşımız bu paralar için haram olsun demektedir. Diğer taraftan HDP’nin aldığı hazine yardımının de PKK’ya gitmediğini kim garanti edebilir. Buna belediyelere devlet kasasından giden paraları da çok rahatlıkla ekleyebiliriz.

Şu an cezaevinde yatmakta bulunan Selahattin Demirtaş hem Kobani olaylarına destek vermek ve hem de Apo’nun heykelini dikeceğiz demekten içeriye alınmıştı.

Demirtaş’ın yargılamasının tamamlanmadığını ileri süren bazı mahfiller tutuksuz yargılanmasını istemektedirler. Halbuki Demirtaş’ın eylemleri ortadayken bunları görmezden gelmek kabul edilebilir birşey değildir.

Şimdi de benzeri eylemlerden dolayı bazı HDP milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istemekten doğal birşey olamaz.

Burada asıl önemli olan başka bir konu vardır. O da muhalefet partilerinin nasıl bir tutum takınacakları konusudur.

Bakalım terör örgütü PKK’ya destek veren bir parti milletvekillerine nasıl bir bakış açısından yaklaşımda bulunacaklardır.

Toplum olarak hepimiz bekliyoruz…

Bakalım ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktır.

Fezlekeler mecliste görüşülmeye başlandığında CHP’nin tutumu merak edilirken bu konuda asıl merak edilen bir başka parti ise İYİ Parti.

Milliyetçi bir söylemle meclise giren İYİ Parti CHP’nin kuyruğuna takılıp Millet İttifakı’nda yer almıştı.

Fezlekeler konusu İYİ Parti için de ciddi bir imtihan olacak.

***

Vatan millet aleyhine faaliyette bulunan terör örgütleri ile birlikteliği bilinen siyasi partinin mecliste bulunması zaten kabul edilebilir birşey değildir.

Buna rağmen şimdiye kadar mecliste bulunmuştur. Milletvekillerinin eylemleri göz önündeyken buna daha fazla göz yumulamaz.

Fezlekelerin de parti kapatma davasına bir ön ayak olacağını ümit ediyoruz.

Yaşasın millet, kahrolsun millet düşmanları.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.