SON DAKİKA
Hava Durumu

İbrahim Adanur son yolculuğuna uğurlandı

Ergünkent İnşaat A.Ş. ve EA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur’un 83 yaşındaki amcası İbrahim Adanur, bugün Kaplangazi Cami’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ergünkent İnşaat A.Ş. ve EA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur’un amcası İbrahim Adanur, 40 gün önce hastaneye kaldırılmış ve dün tedavi gördüğü Şevket Yılmaz Hastanesi’nde

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2022 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2022 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
İbrahim Adanur son yolculuğuna uğurlandı

Ergünkent İnşaat A.Ş. ve EA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur’un 83 yaşındaki amcası İbrahim Adanur, bugün Kaplangazi Cami’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ergünkent İnşaat A.Ş. ve EA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur’un amcası İbrahim Adanur, 40 gün önce hastaneye kaldırılmış ve dün tedavi gördüğü Şevket Yılmaz Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

Dün akşam saatlerinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ve hayata gözlerini yuman İbrahim Adanur’un cenezesi bugün öğlen namazını müteakip Yıldırım Fidyekizik Mahallesi Kaplangazi Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mehmet Adanur, oğlu Emin Adanur ve aile üyeleri taziyeleri kabul ederken, Kaplangazi Cami’nde kılınan cenaze namazına Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Teksas Tribün Lideri Mehmet Güzelsöz, Bursaspor eski Spor Okulları ve Altyapıdan Sorumlu Koordinatör Hakan Cenkçiler, Kafkasbey İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Kılıç, Deka Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Demir, Selvi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İdris Sevinç, iş insanları ve çok sayıda seveni katıldı.

İbrahim Adanur’un cenazesi daha sonra İsabey Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.