SON DAKİKA
Hava Durumu

İMO öncülük etti…Kadın inşaat mühendislerinden dayanışma toplantısı…

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Kadın İnşaat Mühendisleri Komisyonu, genç ve deneyimli kadın inşaat mühendislerini buluşturdu. Üye sayısı her geçen yıl artan İMO Bursa Şubesi kadın inşaat mühendislerini bir araya getirdi. İMO Bursa Şube Kadın İnşaat Mühendisleri Komisyonu tarafından düzenlenen etkinlikle genç ve deneyimli mühendisler tanışma ve dayanışma fırsatı buldu. Ramada Otel Nilüfer’de düzenlenen

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2021 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2021 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
İMO öncülük etti…Kadın inşaat mühendislerinden dayanışma toplantısı…

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Kadın İnşaat Mühendisleri Komisyonu, genç ve deneyimli kadın inşaat mühendislerini buluşturdu.

Üye sayısı her geçen yıl artan İMO Bursa Şubesi kadın inşaat mühendislerini bir araya getirdi. İMO Bursa Şube Kadın İnşaat Mühendisleri Komisyonu tarafından düzenlenen etkinlikle genç ve deneyimli mühendisler tanışma ve dayanışma fırsatı buldu. Ramada Otel Nilüfer’de düzenlenen toplantıya İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Elif Kibar Topcu, Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ayşe Asena Dişbudak,  İMO Bursa Şube Kadın İnşaat Mühendisleri Komisyonu Başkanı Cavide Sinem Sayar, Şube Sekreteri Ayşegül Özbek ve üyeler katıldı.

Toplantıda konuşan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, üye sayılarının her yıl yükseldiğini belirterek, “Kadın meslektaşlarımızın da sayısı artıyor. Sizleri Şubemizin tüm etkinliklerinde aktif olarak görmek bizleri mutlu ediyor. Kadınlar hayatın her alanında olduğu gibi Odamızda da bize yol gösterici olmuştur. Bu nedenle yönetimde de kadın meslektaşlarımızın sayısını arttırdık. Umarım ilerleyen dönemlerde Şube Başkanlığı görevinde de kadın meslektaşlarımızı göreceğiz. Meslekte deneyimli kadın meslektaşlarımız ile genç meslektaşların buluşması, dayanışmanın arttırılması için önemli” dedi.

İMO Bursa Şube Kadın İnşaat Mühendisleri Komisyonu Başkanı Cavide Sinem Sayar da, pandemi sürecinde zorlu bir dönemden geçtiklerini dile getirerek, “Mesleğe ilk atıldığımızda bizlerde zor günlerden geçtik. Şuan mezun olan genç meslektaşlarımız bunu daha fazla yaşıyor. Umudumuzu yitirmeden Odamızdan destek alarak bu süreci aşacağız. Odamıza aktif olarak katılmanızı ve aidiyet duygusunu yaşamanızı istiyoruz. Etkinliklerimize katılarak, taleplerinizi bizlere iletmeniz, desteğinizi sürdürmeniz hem bizleri hem de Odamızı da güçlendirecektir” diye konuştu.

Etkinlikte 2020 yılında mesleğinde 40’ncı onur yılını dolduran inşaat mühendisi Ayşe Ersöz’e plaketini İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak ve Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Elif Kibar Topcu tarafından takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.