SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl’de Fuar Zamanı

32.kez düzenlenecek olan Modef Expo – Mobilya ve Dekorasyon Fuarı bugün kapılarını açıyor. Mobilya ihracatının yoğun olarak yapıldığı Orta Doğu, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler ve Balkan Ülkelerinden 1500’e yakın yabancı katılımcının beklend

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2014 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2014 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

32.kez düzenlenecek olan Modef Expo – Mobilya ve Dekorasyon Fuarı bugün kapılarını açıyor.

Mobilya ihracatının yoğun olarak yapıldığı Orta Doğu, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler ve Balkan Ülkelerinden 1500’e yakın yabancı katılımcının beklendiği fuar İnegöl mobilyası içinde ayrı bir önem taşıyor.

İnegöl’deki mobilya ihracatının öncü firmalarının yeni modellerini ilk kez bu fuarda görücüye çıkaracağı da düşünüldüğünde Modef Expo – Mobilya ve Dekorasyon fuarı her yıl olduğu gibi bu yılda birçok mobilya firmasının yüzünü güldürebilir.

4-8 Kasım 2014 tarihlerinde gerçekleşecek fuarda İran, Irak, BAE, Suudi Arabistan, Ürdün, Lübnan, Mısır, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Tunus, Kazakistan gibi ülkelerin yanı sıra Yunanistan’dan da önemli katılımcılar bekleniyor.

Bu yıl “klasik tarz” mobilya anlayışıyla genel bir tema belirleyen İnegöl Mobilyacıları bakalım bu seneki sınavda ne kadar başarılı olacaklar ?

İNEGÖL’Ü ZİRVEYE TAŞIYANLAR

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 2013 yılı İLK250 firma araştırmasında “Ağaç Orman Ürünleri ve Mobilya” kategorisinde Mobipa Mobilya ve Çilek Mobilya markaları İnegöl’ü zirveye taşıdı.

139.242.791 TL’lik toplam satış cirosuyla Mobipa Mobilya ve 111.288.439 TL’lik cirosuyla Çilek Mobilya kategorilerinin ilk 2 sırasında yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

ARMONİ MOBİLYA’DAN İLK MAĞAZA

Mobilya’nın Türkiye’deki merkezi konumunda bulunan İnegöl, bir marka daha kazanıyor.

Ertuğrulgazi Caddesinde “Armoni Mobilya” olarak hizmet verecek olan mağazanın ortakları İnegöl’ün yakından tanıdığı işadamları Aydın Akman, Ertuğrul Hazer ve Bülent Sarı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun bizzat katılacağı ve açılışını yapacağı Armoni Mobilya Satış Mağazası, modern ve klasik mobilya anlayışı ile oldukça iddialı bir “merhaba” demeye hazırlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.