SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği personel alacak

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine Uzman Yardımcısı, Bilgisayar Programcısı ve İdari Memur alınacak. İlan metninde belirtilen şartları taşıyan adayların,  istenilen belgeler ile birlikte İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Evrak Kayıt Birimine 10 Aralık 2021 tarihi saat 16.00’ya kadar şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir. Personel alımı sınavına

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2021 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2021 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği personel alacak

Basın ilan kurumuna ait www.ilan.gov.tr portalında yer alan duyuruya göre,İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine Uzman Yardımcısı, Bilgisayar Programcısı ve İdari Memur alınacak.

İlan metninde belirtilen şartları taşıyan adayların,  istenilen belgeler ile birlikte İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Evrak Kayıt Birimine 10 Aralık 2021 tarihi saat 16.00’ya kadar şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir.

Personel alımı sınavına kabul edilecek adayların listesi, sınav tarihi ve yeri Genel Sekreterliğin internet adresinden duyurulacak.

Detaylı bilgi için aşağıdaki linge tıklayınız…

ttps://www.ilan.gov.tr/ilan/879838/personel-alimi-akademik-kadro-ve-egitim-ilanlari/kamu-personel-alim-ve-sinavlari/istanbul-ihracatci-birlikleri-genel-sekreterligi-personel-alimi-duyurusu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.