SON DAKİKA
Hava Durumu

İyi yoldayız

Bursaspor, sergilediği futbol, mücadeleci yapısı, oyuna hakim olan oyun tarzıyla iyi yolda. Bu yolda zaferlere ulaşmak çok yakındır. 3 haftayı 2 yenilgi 1 galibiyetle geride bıraktık. Güneş ve öğrencileri takım olma yolunda epey mesafe aldı. Be

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2014 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2014 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Bursaspor, sergilediği futbol, mücadeleci yapısı, oyuna hakim olan oyun tarzıyla iyi yolda. Bu yolda zaferlere ulaşmak çok yakındır.

3 haftayı 2 yenilgi 1 galibiyetle geride bıraktık. Güneş ve öğrencileri takım olma yolunda epey mesafe aldı. Beşiktaş maçında da gördük ki, Bursaspor topu orta sahada tuttu, oyuna hakim oldu. Rakip oyunu geride kabullendi demiyorum, kabullenmek zorunda kaldı. Tek eksiğimiz, oyunumuzu golle süsleyememekti.

Sabırlı olmak lazım. Bursaspor da gösterdi ki her hafta yükselen ivmeyle oyun üstünlüğünü elde tutuyor. Kötü oynayarak tesadüfen kazanırsınız, iyi oynayarak kaybetseniz de, kazanmaya başladığınızda tutulmaz olursunuz. Kuşkusuz eksiklerimiz hala var. Volkan’ın eski hastalıkları sürüyor ama Volkan’ın ne denli önemli oyuncu olduğunu da unutmayalım.

Volkan ne yapıyor? Koşuyor, mücadele ediyor, defans bloğuna gelip top kazanıyor. Son hamlelerde yetersiz kalıyor, ancak bu genelde takımın eksikliği. Volkan bu takımın vazgeçilmezi. Takım olarak iyiyiz, eksiğimiz şeytanın bacağını kırmak ve iyi oyunu gollerle süslemek. Şenol gibi bir teknik adam da Bursaspor’un için büyük şans.

İnanıyorum ki Güneş yönetiminde Bursaspor, alt yapıdan birçok oyuncuyu hem A takıma hem de ülke futboluna kazandıracaktır. Beşiktaş maçının özeti mi, her zaman ki gibi puandan başka bir şey düşünmeyen deneyimli bir Beşiktaş teknik adamı… Diğer tarafta da futbolu güzelleştirmek, Türk futboluna, Bursaspor’a katkı koymaya çalışan bir teknik adam… En büyük eksiğimiz maalesef taraftar…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.