SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey Belediyesi’nden öğrencilere barınma desteği

Karacabey Belediyesi’nin öğrencilere desteği sürüyor. Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’de aş evinin yanında bulunan barınma evinin öğrencilere tahsis edilebileceğini bildirdi. Özkan, ayrıca ilçenin yazlık tatil beldesi Yeniköy’de belediye tarafından hayata geçirilen ve yaz aylarında yüzlerce kişinin konforlu bir şekilde konaklayabildiği ‘Yeniköy Evleri’nin de bu süreçte öğrencilere açık olduğunu söyledi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ali

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2021 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2021 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Karacabey Belediyesi’nden öğrencilere barınma desteği

Karacabey Belediyesi’nin öğrencilere desteği sürüyor.
Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’de aş evinin yanında bulunan barınma evinin öğrencilere tahsis edilebileceğini bildirdi. Özkan, ayrıca ilçenin yazlık tatil beldesi Yeniköy’de belediye tarafından hayata geçirilen ve yaz aylarında yüzlerce kişinin konforlu bir şekilde konaklayabildiği ‘Yeniköy Evleri’nin de bu süreçte öğrencilere açık olduğunu söyledi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ali Özkan, “Hükûmetimizin aldığı karar doğrultusunda, eylül ayı içinde yüz yüze eğitime geçilmiştir. Devletimiz, modern ve donanımlı öğrenci yurtları ile gençlerimizin ihtiyacını karşılamak için her türlü hazırlığı yapmaktadır. Ancak bazı öğrencilerin konaklama ihtiyacı olduğuna dair bilgiler gündeme yansıtılmaktadır. Karacabey Belediyesi olarak, her zaman olduğu gibi öğrencilerimize her türlü desteğe hazırız. Barınma ihtiyacı yaşayan öğrencilerimiz varsa, ilçemizde aş evinin yanında barınma evimiz var, orada yataklarımız mevcut. Bunun yanında, Yeniköy’de de ‘Yeniköy Evleri’miz bulunuyor. Orasını da öğrencilerimize tahsis edebiliriz. Karacabey’de öğrencilerimizin barınma meselesi asla söz konusu olamaz. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.