SON DAKİKA
Hava Durumu

Kuyumcuyu soyan şüpheli saniye saniye görüntülendi

Bursa’da bir ay içerisinde iki farklı kuyumcudan bilezik ve yüzük dolu tabla çalan hırsız suçüstü yakalandı. Hırsızın altın bilezikleri çaldığı anlar kameraya yansıdı. Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi’ndeki bir kuyumcuya 23 Mart’ta gelen zanlı, iş yeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak 2 altın bileziği alıp kaçtı. Kuyumcunun şikayeti üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2022 07:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2022 07:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/
Kuyumcuyu soyan şüpheli saniye saniye görüntülendi

Bursa’da bir ay içerisinde iki farklı kuyumcudan bilezik ve yüzük dolu tabla çalan hırsız suçüstü yakalandı. Hırsızın altın bilezikleri çaldığı anlar kameraya yansıdı.
Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi’ndeki bir kuyumcuya 23 Mart’ta gelen zanlı, iş yeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak 2 altın bileziği alıp kaçtı. Kuyumcunun şikayeti üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucu şüphelinin 21 yaşındaki B.D. olduğu tespit etti.
Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri zanlının 20 Ocak 2022 tarihinde de başka bir kuyumcudan aynı yöntemle yüzük dolu tabla çaldığı belirlendi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, kuyumcudan altın bileziklerin çalındığı anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.