SON DAKİKA
Hava Durumu

LİLİTH İKİZLER GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Ancak içimizdeki dürtülerle hareket ettiğimizde bize zarar veren astrolojik nokta Lilith, 2020 yılı Ekim ayında Boğa burcuna geçmişti ve hazcı yaklaşımlarına, maddeye sahip olma açgözlülüğüne engel olamayan her kim varsa onları çok büyük maddi zarara uğrattı. 18 Temmuz günü Lilith’in Boğa’daki yolculuğu sonlanacak ve İkizler burcuna geçecek. 14 Nisan 2022’ye kadar sürecek Lilith İkizler geçişindeki

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2021 07:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2021 07:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Ancak içimizdeki dürtülerle hareket ettiğimizde bize zarar veren astrolojik nokta Lilith, 2020 yılı Ekim ayında Boğa burcuna geçmişti ve hazcı yaklaşımlarına, maddeye sahip olma açgözlülüğüne engel olamayan her kim varsa onları çok büyük maddi zarara uğrattı.

18 Temmuz günü Lilith’in Boğa’daki yolculuğu sonlanacak ve İkizler burcuna geçecek. 14 Nisan 2022’ye kadar sürecek Lilith İkizler geçişindeki en büyük testimiz ise; provakatör ya da yalancı olup olmadığımız ve aşka bakışımızın yüzeysel olup olmadığı olacak. Biz bu şekilde davranırsak, yaşayacağımız sınavlar da bu şekilde davranan insanlar üzerinden gelecek.!

Lilith İkizler geçişi boyunca, Ağustos başından itibaren Lilith ile Satürn etkileşime girecekler ve süreç boyunca etkisi azalıp artarak bu etkileşim devam edecek. Satürn zaten insanları sosyal adalet konusunda zorlarken ve Uranüs de ekonomik hakklarını aramaları için alttan alta onları coştururken; Lilith’in de Ağustos ayıyla beraber bu görünüme çomak sokmasıyla, çok sayıda provakatör sahneye çıkacaktır. Bu da insanların yalan yanlış sokağa dökülmesine ve sokakların karışmasına sebep olacaktır 14 Nisan’a kadar. 2021 yılı videolarımda insanlar sokağa çıkacak diye boşuna demedim ben size. Bence Lilith İkizler’in en çok yapacağı etki bu, özellikle Ağustos ayıyla beraber.

Tamam insanlar sokağa çıkacak büyük ihtimalle. Ama ne zaman hangi konuda çıkacaklar, işte bu da Lilith’in dönem dönem çeşitli astrolojik noktalarla yapacağı etkileşimlere göre ortaya çıkacaktır.

18 Temmuz – 31 Ekim arasında; insanlar arasında yayılan genel bilgi, ilköğretimdeki eğitim faaliyetleri, danışmanlık ve pazarlama işleri, kısa süreli yapılan seyahatleri içeren turizm faaliyetleri gibi konular hem gündemde olacak hem de bunlarla ilgili yalan bilgi ve provakasyon çok fazla dönecektir.

Hele ki 29 Temmuz – 11 Ağustos arasında; işin içine sağlıkla ilgili vurgular da girecek. Yeni oluşabilecek salgın hastalıklar ya da halen gündemimizden çıkamayan Corona ile ilgili bir sürü yalan yanlış haber dönebilir medyada. Bunların arasında doğru haberler de olabilir elbette. Ama yalanla doğru haberi ayırmak zor olacaktır bir yanda da. Benzer bir etki 1 Eylül – 30 Kasım arasında da var. Ama bu defa işin içine ateşli hastalıklar girebilir, ya da insanların sokağa döküldüklerinde karıştıkları eylemler sertleşebilir.

15 Eylül – 8 Ekim arası; uzun süreli ilişkileri, evlilikleri ve iş ortaklıklarını etkileyecek. Sizi sevmeyen sözde aşıkların yalanlarına kanmayın. Adalet gündemde olacak, hukuk adına söylenen yalanlar söz konusu olabilir. İnsanların hukuğu hiçe sayarak adaleti kendilerinin sağlamak istemesi gibi bir etki de olabilir burada ayrıca.

25 Eylül – 20 Aralık arasında; spiritüel konular üzerinden gelecek yanlış bilgilendirmeler, ya da insanların bu konular üzerinden manipüle edilmesi gibi bir etki var. Bu etkinin benzeri 1 Aralık-14 Nisan arasında inançlar ve dini bilgi üzerinden gelecektir. Özellikle bu verdiğim tarihlerde insanların inançlara ve spiritüel öğretilere olan eğilimi iyice artacağı için; yeni bir din ya da öğreti adı altında toplumu peşinden sürüklemek isteyecek yalancı gurular, peygamberliğini ilan eden tipler filan iyice türeyebilir. İnanç çatışması yüzünden insanlar 24 Aralık-20 Ocak arasında birbirine girebilir. Özellikle 25 Eylül 2021 – 14 Nisan 2022 arasında insanların sizi inanç üzerinden kandırmasına izin vermeyin. Lilith İkizler’in kurbanı olmayın!

Tüm bunlar elbette birer potansiyel. Ama şu bir gerçek; Lilith İkizler geçişi boyunca ne kadar yalan söylerseniz, başkaları da sizi yalanlarıyla o kadar çok kandırır bunu unutmayın. Provakasyonlarla galeyana gelip zararlı da çıkmayın ayrıca.

Eğer farkındalığınız varsa, Lilith’in gölge yanına uymuyorsanız Lilith size hiç birşey yapamıyor. Test ettim onayladım geçen yıl kendi üstümde ????

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.