SON DAKİKA
Hava Durumu

MARS BAŞAK GEÇİŞİ VE ETKİLERİ

Mücadele ettiğimiz ve enerjimizi kanalize ettiğimiz alanları gösteren Mars, 29 Temmuz itibariyle sağlık, çalışma hayatı, evcil hayvanlar, hayat rutinleri, hijyen gibi konuları yöneten Başak burcuna geçecek. Dolayısıyla, 29 Temmuz-10 Eylül arasındaki Mars Başak geçişi boyunca bu konularda çaba sarf edeceğimizi anlayabiliriz. Tabi ki bu bir çabalama mı, yoksa savaş haline gelmiş zorlu bir mücadele mi

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Mücadele ettiğimiz ve enerjimizi kanalize ettiğimiz alanları gösteren Mars, 29 Temmuz itibariyle sağlık, çalışma hayatı, evcil hayvanlar, hayat rutinleri, hijyen gibi konuları yöneten Başak burcuna geçecek.

Dolayısıyla, 29 Temmuz-10 Eylül arasındaki Mars Başak geçişi boyunca bu konularda çaba sarf edeceğimizi anlayabiliriz. Tabi ki bu bir çabalama mı, yoksa savaş haline gelmiş zorlu bir mücadele mi olacak; bunu anlamak için Mars Başak’ın diğer astrolojik noktalarla yapacağı görünümleri çok iyi anlamak gerekiyor.

29 Temmuz – 1 Ağustos arası sağlık anlamında oldukça zorlayıcı etkilere sahip. Corona yayılımının çok fazla arttığına şahit olacağız gibi görünüyor. 28 Temmuz’da Kova burcuna dönüş yapan retro Jüpiter, Kurban Bayramı tatilinde tedbirsizce ve kalabalık ortamlarda yapılan tatillerin sonucunu bize patlamış vaka sayılarıyla gösterecek gibi duruyor!

29 Temmuz – 11 Ağustos arası aynı zamanda sağlıkla ilgili yalan yanlış bilgilerin de ortada dönebileceğine işaret ediyor. Ağzı olanın Corona başta olmak üzere, sağlık konusunda medya ve sosyal medya araçları üzerinden yorum yapması muhtemel bu dönemde; her okuyup izlediğiniz bilgiye inanmamanızı tavsiye ederim.

29 Temmuz – 11 Ağustos arası, halkın sosyal hakları konusunda artık pek de susmak istemeyeceği etkilere sahip. Sosyal medyada örgütlenerek başlayan bazı hareketlerin, provakatif unsurların da etkisiyle sokağa yayıldığını görebiliriz bu dönemde.

11-21 Ağustos arasında Corona vakalarındaki artış iyice kontrol edilmez bir hale gelebilir. Son zamanlarda arttığı söylenen Delta varyantı vakaları çok artabilir. Tekrar evlere kapanılması konuşulmaya başlanabilir. Hizmet sektöründe daha önce yapılan kapanışlar tekrar başlayabilir. Gevşetilen tedbirler tekrar sıkılmaya başlayabilir pek çok alanda.

10 Ağustos – 2 Eylül arasında; sağlık ile ilgili yaşanması muhtemel olumsuzluklar insanlar arasında agresif tavırları arttırabilir. Bu dönemde sağlık sektörüne yönelik yeni tanı cihazları, mühendislik çalışmaları, daha önce denenmemiş metotlarla Corona’nın tedavi edilmeye çalışılması gibi gündemlerimiz olabilir. Bitkisel bazı kürlerin denenmesi konuşulmaya filan başlanabilir. Aşı dozajlarının arttırılması gündeme gelebilir. Hatta Corona aşısının aynı tetanoz aşısı gibi yıllık ya da birkaç yıllık periyotlarla düzenli olarak uygulanmasına dair açıklamalar yapılabilir.

20 Ağustos – 10 Eylül arasında; Mars’ın kollektif gezegenlerle yapacağı görünümler var. Bu da önemli etkilerin global ve toplumsal bazda hayatlarımızda etkisi olacağı anlamına geliyor. Corona’nın nereye doğru gittiğinin anlaşılamayabileceği bu dönemde; insanlar arasında psikosomatik hastalıklar ve depresyon da yayılabilir.

20 Ağustos-10 Eylül arası; akılcı düşünceyi mi, inançları mı tercih edeceklerine dair toplumdaki pek çok kişinin kafalasının oldukça karışık olacağı bir dönem olabilir. İnsanların karışık bilinçaltları sebebiyle sert ve ani tepkiler vererek, korkusuzca tehlikelere atıldıkları hareketlerde bulunduklarını görebileceğimiz bu dönemde, inanç adına çıkışlar yapan kişilerin sayısında artış olabilir. Birileri çıkıp peygamberliğini veya guruluğunu ilan etmeye filan kalkabilir, insanları kışkırtıcı açıklamalar yapabilir.

Çalışma hayatındaki bazı sağlık tedbirlerinin daha da sıklaştırılacağı bu dönemde, özellikle 5-9 Eylül arasında vaka sayıları tekrar pik yapabilir, ya da çocuklar arasındaki yayılımında artış olabilir.

Eylül’ün ilk 2 haftasında normalde okullar açılır biliyorsunuz. Bence bu yıl okulların açılması yine geciktirilecek. İlerleyen günlerde tekrar açılsa bile, Eylül ayında çocuklarınız yine okula gidemeyebilirler bir süre daha, ya da okulların açılması bir süre geciktirilebilir. Ayrıca 7 Eylül’den sonra tam kapanmanın tekrar yapılacağını da düşünüyorum.

Bizleri en çok sağlık konusunda teste tabi tutacak sert etkili Mars Başak geçişi, özellikle 20 Ağustos sonrasında; doğal beslenmenin, kendi ektiğini tüketmenin, tarımın ve toprağın değerini daha çok anlamamıza sebep olma gibi bir etkisi de var. Belki de tek iyi etkisi bu olabilir.

Corona tedavisine dair yeni atılım ve ilerlemelerin de artan vaka sayılarından kaynaklı olarak mecburen arttığını da gözlemleyeceğiz gibi görünüyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.