SON DAKİKA
Hava Durumu

MARS BOĞA GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Yaptığı retrodan kaynaklı olarak, 2020 Haziran sonundan beri gündemimizi meşgul eden Mars Koç geçişi 6 Ocak’ta sonlanacak ve Mars Boğa burcuna geçiş yapacak. Mücadele gezegeni Mars Boğa burcundayken; elbette Boğa burcunun temsil ettiği para ve sahip olunan tüm maddi değerler adına yapılan mücadelelerin artması söz konusu olacaktır. Parayı elde etmek ve elde tutabilmek açısından, normalden

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2021 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2021 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Yaptığı retrodan kaynaklı olarak, 2020 Haziran sonundan beri gündemimizi meşgul eden Mars Koç geçişi 6 Ocak’ta sonlanacak ve Mars Boğa burcuna geçiş yapacak.

Mücadele gezegeni Mars Boğa burcundayken; elbette Boğa burcunun temsil ettiği para ve sahip olunan tüm maddi değerler adına yapılan mücadelelerin artması söz konusu olacaktır. Parayı elde etmek ve elde tutabilmek açısından, normalden daha fazla mücadele edilmesini gerektiren bir dönem denebilir kısaca.

4 Mart’a kadar sürecek olan Mars Boğa geçişi, yıla damgasını vuracak ve deyim yerindeyse 2021 yılının açılışını yaptığımız bir geçiş. Çünkü büyük gezegenlerle yapacağı ve etkisi yoğun görünümler mevcut. Bu görünümlere göre, Mars Boğa geçişi dönemini 2 parça halinde inceleyerek alt detaylarına bakmak gerekiyor:

6 Ocak – 10 Şubat arası => Bu tarih aralığı en tehlikeli Mars Boğa dönemi. Çünkü Mars’ın neredeyse iyi hiçbir görünümü yok. Tüm bu dönem boyunca dini fanatizm kendisini fazlaca belli etmeye çalışabilir. Modern bir dünya hayalini kuran insanlarla eski düşünceyi devam ettirmek isteyenler arasındaki polemikler kavga dövüşle sonuçlanabilir. Piyasalardaki ve ticaretteki nakit para sıkışması daha da artabilir. Tren kazaları, araba kazaları söz konusu olabilir. Beklenmedik para kayıpları yaşanabilir. Kemerleri sıkmak adına enerji kısıtlamaları, elektrik ve internet kesintilerine gidilmek istenebilir dünya çapında. Bu sebeple bu tarihlerde insanların çok fazla sokağa çıkacağına ve birbirlerine saldıracağını düşünüyorum. Yeni ABD başkanının görevi devralma tarihi de bu tarih aralığına denk geliyor (21 Ocak). Ama bir şekilde mevcut başkan koltuğu devretmek istemeyebilir ve ABD’de bu yüzden çok fazla karışıklık çıkabilir bu tarihlerde.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.