SON DAKİKA
Hava Durumu

MARS İKİZLER GEÇİŞİ ve ETKİLERİ

Ocak ve Şubat aylarında Boğa burcundaki seyri boyunca yaptığı sıkıntılı görünümlerle, para mücadelesinin gereğinden fazla yapılmasına; buna rağmen elde edilen sonucun çok da iyi olmamasına yol açan Mars, 4 Mart günü sabah saatlerinde İkizler burcuna geçecek.  23 Nisan’a kadar sürecek olan Mars İkizler geçişi ise; gündemi paradan daha çok bilgi, eğitim ve iletişime doğru değiştirecek

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2021 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2021 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursadameydan.com/

Ocak ve Şubat aylarında Boğa burcundaki seyri boyunca yaptığı sıkıntılı görünümlerle, para mücadelesinin gereğinden fazla yapılmasına; buna rağmen elde edilen sonucun çok da iyi olmamasına yol açan Mars, 4 Mart günü sabah saatlerinde İkizler burcuna geçecek.

 23 Nisan’a kadar sürecek olan Mars İkizler geçişi ise; gündemi paradan daha çok bilgi, eğitim ve iletişime doğru değiştirecek ve kollektif anlamda insanları bedensel değil zihinsel davranışlara itecektir.

 Özellikle 17 Mart – 11 Nisan arasında pek çok kişi fazlasıyla hareketli ve değişken tavırlar içerisinde olabilir.

 7-31 Mart arasında; özellikle teknik konular,sayısal ilimler ve tıpla ilgili çalışmalar yapanlar, danışmanlık ve eğitim işiyle uğraşanlar için güzel bir dönem denebilir. Bu kişiler yaptıkları işe daha sistematik ve disiplinle yaklaşabilir ve başarı elde edebilirler bu dönemde. Corona konusunda aşılama çalışmalarının daha da hız kazanacağını düşünüyorum ayrıca bu süreçte. Ancak yine bu dönemde; diğer insanların dini inançlarını, kendi muhafazakarlığıyla manipüle etmeye çalışan kişilerin sayısında da artış olması olası.

 1-23 Nisan arasında; Seyahat, gezme-tozma ve zihinsel bir iyimserlik vurgusu söz konusu olabilir. Pek çok kişinin; özellikle felsefe, sosyoloji, din gibi konularda bilgilerini geliştirmek isteme ihtimali yüksek. Bu yüzden sürekli okumak, çeşitli eğitimlere katılmak isteyenlar olabilir. Ancak Mars İkizler’in zihni durmaksızın çalıştıran enerjisi, pek çok kişinin cinsel sorunlar yaşamasına da sebep olabilir. Hatta; ruhsal anlamda hassas olan kişilerin, Mars İkizler’in sürekli zihni meşgul eden enerjisi sebebiyle psikosomatik hastalıklarla uğraşma ihtimali yüksek. Nevrozlar, halüsinasyonlar, alkol ve ilaç bağımlılığı gibi konular bu dönemde gündeme gelebilir. Ayrıca 17-23 Nisan arasında bazı kişilerin hırsları artabilir, daha kuşkucu davranabilirler, hilekarlık ve kıskançlık yapabilirler.

 Mars İkizler geçişi ülkemizi çok fazla etkisi altına alacak gibi görünüyor. 15-20 Mart arasında aşırı yağışlar ve bunlardan kaynaklı olarak tarım alanlarının zarar görmesi söz konusu olabilir. Kısıtlı miktarda sebze-meyve hasat edilmesi yüzünden, taze gıda fiyatlarında artışlar söz konusu olabilir. 25-31 Mart arasında spekülatif yatırım araçlarında anlık (ama geçici) hızlı bir düşüş olabilir. 1-23 Nisan arasında, Mars İkizler’in coşturacağı gezme-tozma isteği sebebiyle Corona vakalarında tekrar artış görülebilir. 18-23 Nisan arasında işsizlik oranları tırmanışa geçebilir. Bu sebeple çeşitli yardım kuruluşları yardım kampanyaları başlatabilir.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.